25. september 2023

Vores to hollændere flyver videre til sommer…

Efter denne sæson drager vores to hollændere Dione Housheer og Bo van Wetering videre i karrieren efter henholdsvis seks og tre sæsoner i Danmark. 

Dione Housheer kom til Odense Håndbold op til sæsonen 2021/22, og har siden været en stor profil i kvindeligaen, samt i EHF Champions League. Bo van Wetering kom også til Odense Håndbold i forbindelse med sæsonen 2021/22, og kronede sidste sæson som årets spiller 2022/23.

Sportsdirektør, i Odense Håndbold, Trine Nielsen er ærgerlig over at Dione og Bo forlader Odense Håndbold- og Danmark til sommer:

“Jeg er naturligvis virkelig ærgerlig over at både Bo og Dione har valgt at stoppe i klubben til sommer – begge er kæmpestore talenter, der i den grad er trådt ind på den store scene og har vist, at de tilhører den absolutte top i international håndbold. Når det så er sagt, så er jeg også stolt af at vi i Odense har været en del af denne udvikling for begge spillere og ønsker dem al mulig held og lykke i fremtiden. Nu skal vi huske, at nyde begge spillere i den orange trøje resten af sæsonen, hvor jeg ved de vil gøre alt for at holdet skal stå med guld når sæsonen og deres tid i klubben er slut for denne gang.”

For Dione Hosuheer handler det om at prøve kræfter med andre breddegrader end Danmark:

“I øjeblikket nyder jeg min tid i Odense, men når denne sæson er slut, så skal jeg videre på nye eventyr. Efter seks år i Danmark, heraf de tre i Odense, føler jeg det er tid til at starte et nyt kapitel i mit håndboldliv for at udvikle- og udfordre mig selv – både som menneske og som håndboldspiller. Min tid her i Odense har været fantastisk med mange store oplevelser, blandt andet min Champions League debut og vinde DM. Jeg er glad for at jeg har resten af sæsonen sammen med dette fantastiske hold i denne klub, og jeg drømmer om at slutte med flere titler.”

Bo van Wetering er glad for hendes tid i Odense Håndbold, hvor hun har udviklet sig meget gennem årene.

“Jeg er virkelig glad for min tid her i klubben, hvor jeg har udviklet mig meget som håndboldspiller og som menneske. At spille med dette hold og i vores fantastiske Arena foran et forrygende publikum er virkelig en stor oplevelse. Jeg er virkelig taknemmelig for de oplevelser og den udvikling jeg har været igennem i klubben. Nu og her er al fokus på at leverer en god sæson og slutte af på bedste vis i den orange trøje.”

Vi glæder os fortsat til at nyde godt af både Dione og Bo kvaliteter resten af sæsonen, hvor vi har en masse mål vi skal nå sammen.

//Odense Håndbold

Del: