06. december 2023

Vi skal ikke hjem, vi skal videre…

Sådan kan alle vores VM-spillere sige efter det indledende gruppespil, hvor det er lykkedes Danmark, Sverige, Norge og Holland at kvalificerer sig videre til mellemrunden. 

Det betyder at samtlige af vores spillere fortsætter jagten på VM-trofæet, og her får du et lille overblik over, hvordan de er kommet så dertil, samt hvordan deres videre færd ser ud.

Danmark: Det er nok ikke gået manges næse forbi at Danmark sluttede som suveræn nr. 1 i det indledende gruppespil, hvor Rumænien blev sat på plads i går aftes. Det betyder at der venter: Mie Højlund, Elma Halilcevic, Althea Reinhardt, Helena Elver og Andrea Aagot Hansen & Co. kampe mod: Polen, Tyskland og Japan, med 4 point i bagagen.

Sverige: Gik ligeledes videre fra deres gruppe, hvor Nina Dano & Co. endte som nr. 1 efter en sejr over Kroatien, og tager 4 point med sig. I mellemrunden støder Sverige sammen med: Montenegro, Ungarn og Cameroun.

Norge: Som er manges favorit til VM-titlen, er ligeledes gået ubesværet gennem gruppespillet, hvor de cementerede deres position med en sejr over Sydkorea. Maren Aardahl og Thale Rushfeldt Deila kan sammen med resten af det norske landshold se frem til kampe mod: Frankrig, Slovenien og Angola, med 4 point på kontoen.

Holland: har vist flot spil indtil videre i turneringen, og har ligesom de tre ovenstående gået ubesejret igennem det indledende gruppespil, hvor vores venstre fløj, Bo van Wetering har stået for 18 af hollændernes scoringer. Hun- Dion Housheer, Larissa Nusser, Nikita van der Vliet og Yara ten Holte kan se frem til opgør mod: Spanien, Brasilien og Ukraine, hvor de har 4 point med sig.

Du kan følge alle kampene på TV2 platforme eller DR, hvor Holland og Norge starter deres færd i dag, mod henholdsvis Brasilien og Angola. Hvis du vil se alle landsholdspillerne i aktion, så hop ind på www.oh.eventii.dk og find din plads i foråret.

Foto: DHF & Lau Nielsen

//Odense Håndbold

Del: