15. marts 2023

Trine Pedersen stopper sin håndboldkarriere efter denne sæson…

Trine Pedersen stopper i Odense Håndbold efter denne sæson, det bliver samtidig et farvel til håndbold på topniveau..

Trine Pedersen har valgt, efter længere tids overvejelser at stoppe sin aktive håndboldkarriere efter denne sæson. Til sommer har Trine Pedersen været 2 sæsoner i Odense Håndbold, men til sommer skal det være slut med at finde håndboldskoene frem, da hun gerne vil stoppe på toppen.

Trine Pedersen glæder sig over at have fremtiden på plads. For selvom den videre håndboldpakke var alt hvad hun havde drømt om, så var dét, det rigtige tidspunkt at stoppe på:

”Nogle gange skal man lytte til sin følelse i maven. Jeg fylder 30 år til sommer og selvom det ikke er en gammel håndbold-alder, så kan jeg mærke at jeg selv har brug for at bestemme hvornår jeg stopper. Jeg kan mærke der er for mange ting i det private, som jeg føler jeg går glip af. For eksempel har jeg en dejlig mand, som jeg blev gift med i sommers og jeg har min familie som jeg elsker at følge og være sammen med. Jeg elsker at spille håndbold, men det er vigtigt at sætte et punktum, hvor det er en god oplevelse”  

”Min tid i Odense Håndbold har været det vildeste nogensinde, men jeg har brug for selv at vælge, og at det ikke er en skade (7-9-13), der sætter en stopper for det. Jeg har fået det flotteste tilbud af Odense og jeg var egentligt klar til at skrive under. Men så kunne jeg mærke, at jeg ikke vidste om det var dét jeg skulle. Der er også dukket et civiljob op og jeg har altid haft store ambitioner for min civilkarriere, så det kan jeg mærke at jeg skal bruge kræfter på at bygge op nu. Men jeg kommer til at savne det og jeg er ovenud lykkelig over den oplevelse jeg har fået i Odense.”

Hvorvidt Trine nogensinde vender tilbage til håndboldbranchen, ved hun ikke helt endnu…

”Æhhhh… Lige nu glæder jeg mig bare rigtigt meget til at få en sommerferie, hvor jeg kan bestemme hvad jeg vil og tage til Paris når jeg har lyst. Man skal aldrig sige aldrig, men for nu, der vil jeg bare koncentrer mig om at slutte godt af i Odense og forhåbentligt vinde en masse ting!”

Sportsdirektør Trine Nielsen uddyber:

“Trine er hverken den der fylder mest eller trækker de største overskrifter,  men jeg ville rigtig gerne have beholdt Trine i truppen, hvor hun har en rigtig stor betydning både på og udenfor banen. Specielt i denne sæson har det vist være tydeligt for alle, at Trine har løst rigtig mange opgaver for os på fornemmeste vis  – altid arbejdsom og med en forbilledlig indgang til tingene. Når det så er sagt, så var det tydeligt at se på Trine, da hun meddelte mig sin beslutning, at den både var velovervejet – om end svær – og den rette beslutning for hende, og det har jeg den største respekt for.”

Vi glæder os over at kunne følge Trine resten af sæsonen, hvor hun bliver et stort aktiv for kampen om medaljer. I denne sæson har Trine Pedersen brilleret i både den hjemlige- og EHF Champions League med 66 mål og 96 assist.

//Odense Håndbold

Del: