28. december 2021

Trine Knudsen fortsætter i Odense Håndbold

Den 28-årige playmaker Trine Knudsen forlænger sin kontrakt med Odense Håndbold med yderligere et år.

Trine Knudsen og Odense Håndbold har forlænget samarbejdet, så den 28-årige playmaker fortsætter i den orange trøje frem til 30. juni 2023.

Cheftræner i Odense Håndbold, Ulrik Kirkely, fortæller: “Først og fremmest er jeg meget tilfreds med den måde Trine er faldet til på holdet i denne sæson, og hvorledes hun har løst sin rolle både på og udenfor banen. Trine har været dygtig i sit indhop og har løbende udviklet sit spil i en positiv retning. Det er derfor glædeligt, at vi kunne blive enige om at fortsætte samarbejdet, og jeg er glad for at have Trine på holdet også til den kommende sæson.”

Trine Knudsen fortæller selv: ”Da jeg skiftede til Odense i sommers, var det en stor drøm, som gik i opfyldelse. Jeg fik hurtigt blod på tanden og knoklede på for at udfylde min rolle på holdet og håbet om en forlængelse. Jeg er utrolig glad og stolt over at kunne fortsætte i den orange trøje endnu et år.”

Trine Knudsen fortsætter: ”Jeg trives virkelig i Odense Håndbold. Jeg nyder at spille på vores fantastiske hjemmebane, møde alle vores dejlige fans og ikke mindst spille sammen med pigerne.”

Trine Knudsen er 28 år og har spillet i Odense Håndbold siden sommeren 2021. Inden da spillede hun for Horsens Håndbold Elite, Skanderborg Håndbold og TTH Holstebro.

Del: