14. april 2024

Topbrag kan sikre os gunstig position…

Det bliver 48 gang, at vi møder Ikast Håndbold, og selvom vi har mødt dem i mange vigtige kampe, så rangerer onsdagens opgør højt. 

Den aktuelle stilling i gruppe 2, med fire kampe tilbage ser således ud:

  1. Odense Håndbold – 5 point
  2. Ikast Håndbold – 4 point 
  3. København Håndbold – 2 point 
  4. Viborg HK – 0 point 

Med fire kampe tilbage, så er der 8 point at spille om. Derfor er vi ikke sikret en semifinaleplads, med en sejr over Ikast, men en sejr vil spille os i en gunstig position. Det betyder bla. at vi ikke er tvunget til at vinde i Ikast, og vi skal minimum tabe to af de sidste tre, hvis vi skal smide pladsen i semfinalen. Samtidigt, så vil en sejr betyde, at vi selv kan afgøre både om vi kommer i semifinalen, og om det bliver på 1. pladsen.

Det bliver Sydbank Arena, der ligger gulv til topopgøret, og her har vi været stærke i denne sæson. Det er blevet til 17 sejre ud af 21 mulige, og et tilskuergennemsnit der sniger sig op på +2000 tilskuere i alle turneringer. Den massive opbakning har været afgørende for vores gode hjemmebanesæson, og vil helt sikkert blive afgørende på onsdag. Derfor opfordrer vi ALLE til at tage en eller flere med under armen, og støtte pigerne onsdag, så vi endnu engang kan skabe en magisk aften i Sydbank Arena!

Med sæsonkort og/eller abonnement er du sikret plads, og er du forhindret i at komme, så giv din plads til en anden, så hele hallen kan blive fyldt. Du kan også finde dine billetter ved at klikke her! 

//Odense Håndbold

Del: