07. november 2023

Tilskuerboom i Sydbank Arena…

Vi er begejstrede over at meddele, at vores tilskuertal fortsætter med at vokse i sæsonen 2023-2024. Vi har oplevet en betydelig stigning i antallet af fans, sammenlignet med sidste sæson, og vi er dybt stolte af denne udvikling. På nuværende tidspunkt har vi samlet imponerende 16.676 tilskuere, hvilket er en væsentlig stigning i forhold til de 15.232 tilskuere, vi havde sidste sæson. Af disse har vi 10.480 dedikerede fans engageret i Kvindeligaen og 6.196 entusiastiske tilskuere, der støtter os i Champions League. Og det bedste er, at vi stadig har to hjemmekampe tilbage i 2023.

Denne markante stigning i vores tilskuertal er afgørende for klubben og vores dygtige spillere, og det motiverer os til at levere vores absolut bedste præstationer på banen, når vi har en stigende strøm af entusiastiske tilskuere.

Men det stopper ikke her! Vi er også begejstrede over at kunne annoncere, at vores antal af sæsonkortholdere er steget med imponerende 15% på nuværende tidspunkt i forhold til sidste sæson. Faktisk har vi allerede nu, solgt flere sæsonkort og abonnementer end vi gjorde hele sidste sæson, og vi har ikke engang ramt slutspillet. Dette vidner om, at vores trofaste fans er mere engagerede end nogensinde før og har forpligtet sig til at støtte Odense Håndbold hele vejen til toppen.

Vi er utroligt taknemmelige for den kærlighed og støtte, I viser os. Sammen skaber vi en uforglemmelig atmosfære i hallen, og vi ser frem til at dele mange flere fantastiske øjeblikke med jer. Skulle du ikke have fundet din plads, så finder du linket her: Billetter, sæsonkort & abonnement 

//Odense Håndbold

Del: