21. november 2022

Tillykke til de orange EM-medaljevindere

Odense Håndbold vil gerne benytte lejligheden til at ønske tillykke til de orange spillere, som har vundet medaljer ved det netop overståede EM.

EM-slutrunden er slut, og lige om lidt buldrer Kvindeligaen og EHF Champions League igen derudaf. Men inden vi når så langt, kigger vi lige tilbage på en flot slutrunde set med orange øjne.

Til EM havde Odense Håndbold spillere med for både Holland, Danmark og Norge. Holland tabte desværre kampen om 5.-6. pladsen til Sverige, men det var godt igen at se Dione Housheer i aktion, som ellers har siddet ude med en fingerskade.

Både Danmark og Norge har spillet en flot slutrunde, og det var fortjent de to landshold, der stod ansigt til ansigt i EM-finalen. Kampen var tæt, og selvom Danmark var foran i store dele af det nordiske opgør, blev det de rutinerede norske kvinder, der trak det længste strå og tog EM-guldet.

Fra Odense Håndbold skal der lyde et stort tillykke til Althea Reinhardt, Rikke Iversen og Mie Højlund med den flotte sølvmedalje, og der skal også lyde et stort tillykke med guldet til Maren Aardahl, som altså sammen med Norge kan kalde sig europamester.

Husk, at du kan opleve de orange EM-helte den 30. november, når Odense Håndbold spiller mod HH Elite.Du køber billetter til kampen her.  

Del: