16. februar 2024

Sundhedssektoren er fortsat i sikrer hænder…

I de seneste mange sæsoner har ADG Fysioterapi været partner- og fysioterapeut for Odense Håndbold. Det fortsætter de med, de næste 3 år, hvor samarbejdet fortsætter. 

ADG Fysioterapi er en fast bestanddel i Odense Håndbold. I forbindelse med kampene er de at finde på bænken, hvor de assisterer med alt fra optapening af diverse områder til assistance på- og udenfor banen. I hverdagen assisterer de til træning med behandling og assistance på fysiske områder. De dækker generelt mange funktioner på det fysiske område, og derfor er deres fortsættelse noget, som glæder sportsdirektør, Trine Nielsen:

”I Odense Håndbold vil vi altid forsøge at stå så stærkt som muligt – både på og udenfor banen. Gennem mange år har vi arbejdet tæt sammen med ADG Fysioterapi og med forlængelsen af vores samarbejde sikre vi os at vores spillere er i de bedste hænder i forbindelse med træning, kamp, restitution, behandling og ikke mindst forebyggende træning.”

Direktør i Odense Håndbold, Lasse Honoré supplerer:

“Jeg er glad for at ADG fortsætter i vores netværk, som de aktivt deltager i. Hele ADG teamet med Anja i spidsen, er super gode ambassadører for Odense Håndbold, hvilket gør det ekstra glædeligt for os, at de fortsætter deres partnersponsorat. Vi har tidligere lavet aktiviteter sammen med ADG over for vores netværksgruppe, og det kan de øvrige sponsorer godt regne med vi også vil i fremtiden. “

 

Stifter af ADG Fysioterapi, Anja David Greve har været med siden klubbens begyndelse i 2009. Anja varetager ikke selv den daglige gang i klubben. Fra denne sæson er det Mie Nielsen som er “hands on” på spillerne i dagligdagen, men derfor er det stadig en stor ting for Anja, at fortsætte i Odense Håndbold:

“Vi har forlænget fordi det er et virkeligt spændende arbejde, som de sportsfysioterapeuter vi er. Det er en rigtig god kultur der er i klubben, og vi har et rigtig godt samarbejde med trænerteamet og ledelsen, og i det hele taget er det en klub vi godt kan lide, at være en del af. Det er generelt enormt interessant at være en del af et elitemiljø, hvor interessen i at skulle flytte noget og vinde noget er stor. Samtidigt med det, arbejder vi med så dedikerede mennesker, og som fysioterapeuter er det en kæmpe fornøjelse at være med til at flytte dem mod deres mål. 

Det er jo Mie der har ansvaret i dagligdagen. Hun bidrager med; at tilse overbelastningsskader, småskavanker, større skader dvs. det er lige fra de små ting som at bestille tape til at løsne nogle stramme muskler. Inden kamp, så er det at tape spillerne op, at være klar under kampen, hvis der skulle ske noget og efter kampen få fulgt op, hvis der er sket noget eller ting du skal sætte gang i, i ugens løb. Så vi løser en masse ting omkring et håndboldhold, som folk ikke nødvendigvis ser.” 

Du kan træffe ADG Fysioterapi på: Rugårdsvej 23, 5000 Odense C.

//Odense Håndbold

Del: