08. maj 2024

Sportsdirektør, i Odense Håndbold, Trine Nielsen: “Følelserne og skuffelsen fylder meget lige nu…”

Det er kampdag, og normalt ville en kamp mod Ikast Håndbold stå højt på ønskelisten hos de fleste, men denne gang, er kampen uden reel betydning. 

Det betyder dog ikke, at vi ikke gerne vil vinde. For det vil vi! Modstanderen kender vi, og det er ikke mange uger siden, at vi efter en eksplosiv 2.halvleg besejrede dem 28-27, i Sydbank Arena. Rollerne i gruppe 2, er defineret og derfor kan der ikke ske det store i tabellen, uanset udfald.

I stedet fokuserer vi på den forgangne EHF Champions League-sæson, der endte som en skuffelse, men som på mange måder har været den bedste i Odense Håndbolds historie. Sportsdirektør, i Odense Håndbold, Trine Nielsen anerkender skuffelsen efter søndagens exit fra Champions League:

“Vi er utroligt skuffede over, at det ikke lykkedes, at kvalificere os til EHF Champions League- final 4. Specielt med tanke på, at vi føler at vi selv smed det væk. Vi spillede en rigtig træls kamp i Bietigheim, som desværre dannede grundstenene til et svært returopgør. I samme ombæring må vi rose Bietigheim for, både at spille klogt og rutineret mod os og Ikast. Følelserne og skuffelsen fylder meget lige nu, men træder vi et par skridt tilbage, og ser det hele i et større perspektiv, så har vi spillet en historisk Champions League-sæson.” 

Det har nemlig været en historisk Champions League-sæson, hvor vi for første gang kvalificerede os direkte til kvartfinalen, samt slog vores egen rekord for antal sejre i en Champions League-sæson. Vi sejrede hele 11 gange, og præsterede den næstbedste defensiv i gruppespillet, hvor vi kun lukkede 25 mål ind. Statistikker som også Trine Nielsen finder særdeles flotte.

“Vi har grundlæggende spillet en flot Champions League-sæson. Altså, det er jo første gang vi kvalificerer os direkte til kvartfinalen, og måden vi gør det på ved at slå CSM Bucuresti for første gang i vores historie. Derudover, så samlede vi et helt nyt trænerteam før sæsonen, og med otte nye spillere, så er jeg imponeret over det Ole- og resten af gruppen har præsteret. Det er et stort skridt i den rigtige retning, i forhold til det projekt vi har søsat.” 

Nu kigger vi fremad, og i de kommende kampe vil det vise sig, hvorvidt vi kommer til at spille EHF Champions League næste år. I sagens natur handler det om at vinde. Derfor kan betydningen af semifinalen og finalen ikke pointeres kraftigt nok, da det kan give en direkte plads i Champions League eller gøre, at vi kan søge om et wildcard, som Ikast i denne sæson, hvorved at kampene betyder mere end blot at blive nr. 1 og 2.

“I den kommende tid skal vi ovenpå, og så venter et par spændende uger startende med en semifinale mod Nykøbing/Falster Håndbold. Vores ambition, er at stå i en finale, men det er klart betydningen er endnu større, når man ser på chancerne for Champions League-deltagelse efter denne sæson, med en finaleplads i bagagen. Derfor håber vi at folk fortsat vil komme i Sydbank Arena. Vi har nydt utrolig stor- og god opbakning, som jeg ved spillerne sætter pris på. Det får de helt sikkert brug for igen, så jeg håber alle tager en søndag ud af kalenderen og kommer i hallen.” 

Vi bakker vores sportsdirktør op, i de gloser, og kan ikke understrege nok, hvor vigtig kampen på søndag er. Det er med kort varsel, men har du ikke fundet din billet, så gør det her: Oh.eventii.dk

//Odense Håndbold

Del: