17. juni 2024

Sommerferie i webshoppen…

Efter en fantastisk sæson, hvor vi et utal af gange har klædt Sydbank Arena i orange, er det nu tid til en lille sommerpause. 

Sidste forsendelsesdato inden sommer, er fredag d. 21. juni 2024. Du kan dog hele sommeren bestille dine ordre som vanligt her: www.odensehaandboldshop.dk

Du skal dog have in mente, at webshoppen holder lukket for alt der hedder: trøjer og tryk. Du kan sagtens bestille trøjer m. tryk, men grundet ferielukket i Odense Håndbold- og hos Sport Direct, vil du først kunne forvente handling på din ordre ultimo juli.

Hvis du derimod skal have en trøje uden tryk, og kan afhente selv, så skal du kontakte mo@odensehaandbold.dk for afhentningstidspunkt. Det er vigtigt, at du har bestilt varen online, og medbringer kvittering ved afhentning, da vi ellers ikke har mulighed for at styre vores lager.

I forhold til alt andet merchandise, så foregår det som ovenstående. Der bliver ikke sendt merchandise ud før ultimo juli, men du kan sagtens lægge en ordre på webshoppen. Hvis du selv har mulighed for at afhente, så kan du aftale afhentningstidspunkt med: mo@odensehaandbold.dk. Igen, er det er vigtigt at du har bestilt varerne online og medbringer kvittering.

OBS! Hvis varen ikke er bestilt ved afhentning kan vi ikke garantere, at du kan få din ordre med hjem.

Vi  takker for opbakningen sæsonen igennem, og  glæder os til fortsat at klæde jer på i de orange farver. Rigtig god sommer!

//Odense Håndbold

Del: