04. september 2023

SJEB x Odense Håndbold…

I forbindelse med den nye sæson er der mange nye tiltag, som pryder Sydbank Arena og dets inventar. At kalde de frivillige i Odense Håndbold for inventar er måske lige at stramme den, men ikke desto mindre så er der også sket nyt på den front. 

Det er ikke kun vores piger, som har fået nyt tøj op til denne sæson. For var man i Sydbank Arena lørdag eftermiddag, så kunne man se røde logoer pryde ryggen på alle vores frivillige. Vi har indgået en aftale med SJEB A/S, som leverer tøj til vores frivillige i Odense Håndbold, så de altid er godt klædt på til vores hjemmekampe. Det er en aftale som glæder kommerciel direktør, i Odense Håndbold, Peter Klostergaard meget:

“Vi er lidt stolte af at SJEB har valgt Odense Håndbold som partner i forbindelse med deres indtog på Fyn. Når spillerne går på banen, har de alle en professionel indstilling til opgaven, på samme måde oplever vi SJEB som yderst kompetent og serviceminded virksomhed, med de rigtige brands indenfor beklædning til ”som de siger” Profferne.” 

I Odense Håndbold spiller de frivillige en afgørende rolle for at klubben kan fungere, og det vigtigt for os, at den kvalitet vi leverer til dem er af ligeså høj standard, som de leverer den anden vej. Derfor er vi helt trykke ved at SJEB A/S klæder dem på til den nye sæson, da de jo kun leverer til “profferne”.

Hvis du vil opleve vores dygtige frivillige- og deres nye tøj, så hop ind og find din plads til næste hjemmekamp, her! Billetter & sæsonkort. 

//Odense Håndbold

Del: