08. december 2021

Sidsel Mejlvang skifter til Odense Håndbold

Den blå Randers-trøje bliver fra næste sæson skiftet ud med en orange. Stregspilleren Sidsel Mejlvang har underskrevet en toårig kontrakt med Odense Håndbold.

Sidsel Mejlvang skifter fra Randers HK til Odense Håndbold til næste sæson. Sidsel Mejlvang har underskrevet en toårig aftale med de orange.

Cheftræner i Odense Håndbold, Ulrik Kirkely, fortæller: ”I Sidsel Mejlvang får vi en smart og anderledes stregspiller, som vil supplere og passe godt ind i vores i forvejen stærke team af stregspillere. Sidste sæson i Randers leverede Sidsel rigtig gode præstationer i begge ender af banen, og derudover har hun en fantastisk energi i sit spil. Det sammenholdt med hendes fighteregenskaber gør hende yderst interessant at tilknytte til vores hold i de kommende sæsoner.”

Sidsel Mejlvang glæder sig til at tørne ud for Odense Håndbold: ”Jeg er stolt og beæret over, at Odense kan se mig i deres spil, og at jeg fra næste sæson skal løbe på banen i en orange Odense-trøje. Jeg ser frem til at spille med i toppen af dansk håndbold og også spille med på den internationale scene, og jeg glæder mig til at tage udfordringen op. Jeg vil kæmpe med alt, hvad jeg har for at bidrage både på og udenfor banen.”

Sidsel Mejlvang er 30 år og var i sæsonen 2020/2021 på årets hold i Bambusa Kvindeligaen. Sidsel Mejlvang har tidligere spillet for Ikast KFUM, Tarm Foersum, Hadsten SK og Skanderborg Håndbold, inden hun skiftede til Randers HK i 2020.

Del: