07. september 2023

Sådan streamer du EHF Champions League…

Snart ruller Champions League-bolden igen, og vi har gode nyheder, hvis du skulle være forhindret i at komme i Sydbank Arena og/eller gerne vil se med på udebane.

Infront har lanceret Handball Kanalen, som giver håndboldentusiaster mulighed for at streame Champions League-kampe online. Det betyder, at uanset hvor du er i verden, kan du nu se Odense Håndbold i aktion i Europa’s fineste håndboldturnering.

Hvordan fungerer det?

Handball Kanalen tilbyder to primære måder at se Odense Håndbolds Champions League-kampe:

Gennem hovedkanalen Handball Kanalens hovedkanal, har du mulighed for at se alle LIVE-kampene i EHF- klubkonkurrencerne, herunder mændenes og kvindernes Champions League samt mændenes og kvindernes EHF Europa League. Du kan vælge i mellem to muligheder:

  • For 25€/måned (ca. 186 kr.) får du adgang til alle kampene
  • For 13€/kamp (ca. 97 kr.) kan enkelte kampe også købes separat.

Rabatkode

Infront tilbyder rabatkoder til alle fans. Hvis du vælger at købe en ALL ACCESS månedsgang, kan du anvende følgende rabatkode og få 20% – ODENSE20

OBS! Det er vigtigt at forstå, at Odense Håndbold ikke er involveret i denne tjeneste. Det er udelukkende Infront, der står bag Handball Kanalen og tilbyder denne streamingmulighed. Dette betyder også, at hvis der opstår problemer med betaling, login eller andre tekniske spørgsmål, skal du henvende dig direkte til Infront for support.

Du kan se alle vores EHF Champions League-kampe, med fast plads i Sydbank Arena, som du har mulighed for at købe her: Sæsonkort & abonnement

//Odense Håndbold

Del: