18. december 2022

Rikke Iversen stopper i Odense Håndbold

Efter denne sæson drager Rikke Iversen ud på nye håndboldeventyr. Den stærke stregspiller stopper i Odense Håndbold ved sæsonens udgang.

Når sæsonen 2022-2023 er forbi, stopper Rikke Iversen i Odense Håndbold.

Om sin tid i den orange trøje fortæller Rikke Iversen:

”Først vil jeg gerne sige, at jeg har været utrolig glad for min tid i Odense og alt det, jeg har opnået med holdet og alle dem omkring. Jeg kom til Odense for at udvikle mig på og udenfor banen, og det har jeg bestemt gjort. For det andet vil jeg gerne sige en kæmpe tak til fans, Orange Power og sponsorer for altid at bakke os op. Det har været tre gode sæsoner i Odense, og jeg håber at slutte denne sæson af lige så godt, som de to sidste sæsoner.”

Sportsdirektør i Odense Håndbold, Trine Nielsen, fortæller:

”Det er ikke nogen hemmelighed, at vi rigtig gerne havde set Rikke fortsætte i klubben, men samtidig respekterer vi naturligvis Rikkes ønske om at prøve noget nyt. Rikke har været gennem lidt af et eventyr her i Odense, og vi er stolte af, at vi har været en del af hendes flotte udvikling de seneste år. Nu skal Rikke ud på nye håndboldeventyr, og det ønsker vi hende alt det bedste med, men inden det sker, så er jeg ikke i tvivl om, at Rikke vil give den alt, hvad den kan trække i bestræbelserne på flere flotte resultater sammen med resten af holdet og klubben.”

Rikke Iversen er 29 år og har spillet i Odense Håndbold siden 2020, hvor hun skiftede fra Silkeborg-Voel KFUM. Rikke Iversen har indtil nu spillet 130 kampe og har scoret 324 mål i den orange trøje. Rikke Iversen er desuden en del af det danske kvindelandshold, som hun har spillet 54 kampe for.

Del: