30. januar 2023

Rikke Iversen & Mie Højlund: ”Vi elsker når unge mennesker tager initiativ til at støtte det gode formål!”

Odense Håndbold x Tietgenskolen støtter hjælper Danmarks indsamlingen…

I forbindelse med Danmarks Indsamlingen d. 4. februar blev vi kontaktet af Malte fra Tietgenskolen i Odense. Malte er en driftig ung mand, der går i 2.g på Tietgenskolen i Odense og han ledte efter nogen i lokalmiljøet, der vil hjælpe ham med at samle ind til Danmarks indsamlingen.

I Odense Håndbold vil vi altid gerne støtte en god sag. I den forbindelse havde vi lokket vores to EM-sølvvindere Rikke Iversen og Mie Højlund med ud at overraske Malte. Vi havde præmier med i form af; VIP-billetter, en signeret spillertrøje og 50 almindelige billetter, som klassen kan disponere over i deres projekt.

Rikke og Mie mener det er vigtigt at Odense Håndbold støtter den gode sag, og ser det som et privilegie, at dé, som håndboldspillere kan være behjælpelige:

Mie: ”Vi elsker når unge mennesker tager initiativ til at støtte det gode formel. Vi har hørt at Tietgenskolen har været dygtige i mange år, og nu rakte Malte ud, og det ville vi selvfølgelig gerne støtte.”

I deres virke som landsholdsspillere har Rikke og Mie en status. Derfor betyder det meget, at de kan give lidt igen:

Rikke: ”Det betyder da sindssygt meget! Vi vil altid gerne give lidt igen, og når det støtter gode formål, som at hjælpe udsatte børn, så kunne det ikke være bedre. At Malte tager initiativ, vil vi gerne støtte, da vi håber flere vil gå samme vej. Vi tror på der er mere hjælp at hente derude. Hvis jeg igennem mit erhverv kan give noget tilbage til børnene, så syntes jeg det er mega fedt!”

Mie supplerer…

Mie: ”Altså nu kender jeg Rikke godt og har spillet sammen med hende i mange år. Jeg ved at udsatte børn står hendes hjerte meget nær, og det samme gør det for mig. Det er for os begge noget vil altid gerne vil hjælpe med, og det er vi glade for at få muligheden for nu.”  

Rikke og Mie har før hjulpet med lignende formål og de mener begge at det er en vigtig del af dét, at være et forbillede.

Rikke: ”Vi spiller i lyserødt i oktober for kræftens bekæmpelse. Derudover har vi gjort det i andre klubber og så har vi selv været elever, hvor jeg bla. har hjulpet Unicef med flere. Men det vil altid være vigtigt for os at kunne støtte den gode sag.”

Rikke og Mie bruger det at de er kendte til at fremme opmærksomheden. Det er noget andet end at løbe rundt inde på håndboldbanen, men for Rikke og Mie er det et lige så stort privilegie.

Mie: ”Det er et kæmpe privilegie at have den rolle. Et er at spille håndbold, som man har drømt om siden man var lille, men det er jo ikke noget man tænker over når man er lille. Det er noget man finder ud af hen ad vejen, hvor stor en forskel man kan gøre fordi man er god til at spille håndbold. Det er noget der følger med at kunne hjælpe andre og bruge sig selv på den måde, og det er vi enormt privilegeret at stå i og få muligheden for at kunne gøre den forskel.”

I Odense Håndbold er vi stolte over at kunne hjælpe Malte og Tietgenskolen. Det betyder meget for os som klub og vi er glade for at Rikke og Mie ville deltage og bruge deres flotte karriere til at gøre en forskel.

//Odense Håndbold

Del: