16. august 2023

Preseason: velkendt ligahold er aftenens modstander…

For første gang i den nye sæson skal vi en tur over Storebæltsbroen, hvor Fuglebjerg-hallen ligger gulv til vores opgør mod Nykøbing/Falster Håndbold. 

Vi er efterhånden halvvejs, i denne sæsons preseason. Vi har spillet tre træningskampe, hvoraf de to har været mod internationale tophold, i form af Györ og Brest Bretagne. Begge hold kender vi fra EHF Champions League, hvor vi kommer til at stifte bekendtskab med dem, i dette års gruppespil. Derudover har vi mødt SønderjyskE, som var den første træningskamp, hvor det mest af alt handlede om at få kilometer i benene, og få de nye spillere integreret i kampsituationerne.

I aften møder vi endnu et velkendt hold, i form af Nykøbing/Falster Håndbold, som tager imod os et stykke væk fra deres oprindelige hjemmebane, når de byder os op til håndbold, i Fuglebjerg-hallen. Det er et hold vi kender særdeles godt og en kamp med en masse gensyn. Vores to nye spillere Elma Halilcevic og Nikita van der Vliet er begge hentet i NFH op til denne sæson, og vi har sendt Ayaka Ikehara den anden vej. Så der er helt sikkert lidt mere på spil, når vi i aften gæster NFH.

Nykøbing/Falster Håndbold har indtil videre vundet to træningskampe og tabt én. De har mødt Horsens, hvor det blev til et knebent nederlag på 32-29, og København, som de har besejret to gange. Derfor ligner det, igen, et stærkt Nykøbing/Falster-hold frem mod den kommende sæson, og en anbefaling er, at man holder godt øje med de to nye NFH-profiler Mona Obaidli og Moa Högdah, hvis man skal se aftenens kamp.

Kampen fløjtes i gang kl. 18.30, i Fuglebjerg-hallen.

//Odense Håndbold

Del: