22. august 2023

Preseason: sidste træningskamp før det går løs…

Der er ikke længe til før det bliver alvor, og vi igen blænder op for tophåndbolden på tværs af alle turneringer. Først skal vi have “overstået” den sidste test før det går løs i fredag, i Aabenraa, hvor vi spiller 1/8-dels finale i Santander Cuppen.

Det foregår kl. 13 på Frederiksberg, hvor vi gæster København Håndbold. Det er et hold, som har skiftet en del spillere op til denne sæson, hvor de blandt andet har tilknyttet et par velkendte ansigter, i form af: Martina Thörn, Freja Cohrt, og Frederik Schou som er blevet målmandstræner i klubben. Derudover har København hentet to ligaprofiler i, Helena Kindberg og Sofie Flader, i henholdsvis Silkeborg-Voel og Nykøbing/Falster Håndbold. De mange nye ansigter har betydet at København har haft en svingende opstart, hvor de har tabt til franske Metz og to gange til Nykøbing/Falster Håndbold. I deres seneste træningskamp fik de oprejsning med en sejr mod svenske Höör 65, og nu er turen kommet til os, inden det går løs i Santander Cuppen

Freja Hammer har stået en flot preseason, hvor hun har fået mange minutter. Det er hverdag med skarp konkurrence, men Freja Hammer har fået blod på tanden, og føler sig inde i en god udvikling.

“Jeg syntes det har været en rigtig god opstart for mig personligt. Jeg har fået lov at spille lidt i alle kampe, og jeg har til tider gjort det godt, så det har været fedt at kunne være en del af. Jeg føler der ligger en klar plan for at få alle i spil, og fordele minutterne. Jeg ser mig selv som holdets “saftycard” dvs. hvis der sker en skade eller nogle skal have en pause efter en kamp, så kan jeg træde til. Men jeg udvikler mig sindssygt meget i det her miljø, og jeg er virkeligt glad for at være en del af det.”

“Vi skal fokusere meget på sammenspillet offensivt både i forhold til aftaler, men også timingen i spillet. Vi skal også have finjusteret noget defensivt, men efter sidste kamp tror jeg hovedfokusset ligger på det offensive. Jeg syntes vores preseason er gået godt. Vi har vundet en del, tabt knapt til Györ, så det har været rigtigt fint.”

Vi nærmer os snart første hjemmekamp mod Aarhus United. Det er lørdag d. 2 september kl.16.00, og vi kan ikke betegne hvor vigtigt det er at starte sæsonen godt, og give pigerne et godt rygstød. Du kan købe din billet her!  

//Odense Håndbold

Del: