27. juli 2023

Preaseason: fokus på SønderjyskE…

Sæsonens første test venter, når vi på neutral bane spiller mod SønderjyskE, i første af fem træningskampe.

Den lange sommerpause er ved at være ovre. For selvom det ikke er en gældende kamp, så glæder vi os alligevel til at have pigerne tilbage på banen. Det bliver et relativt nyt hold, der stiller til at start i Vojens, med 8 nye spillere, samt 3 nye trænere. Skulle det have gået nogens næse forbi, hvordan truppen ser ud den kommende sæson, så se med herunder:

(De nye er markeret med fed)

Keepere: 16. Althea Reinhardt, 17 Freja Hammer, 38. Yara Ten Holte

Stregspillere: 3. Maren Aardahl, 44. Nikita van der Vliet, 64. Sidsel Mejlvang

Højre back: 19. Nina Dano, 48 Dione Housheer

Venstre back: 22. Ragnhild Valle Dahl, 25. Tonje Løseth, 32. Mie Højlund, 33. Thale Rushfeldt Deila

Playmaker: 9. Larissa Nusser, 68 Helena Elver, 90 Mia Rej

Højre fløj: 6. Malin Aune, 34. Andrea Aagot Hansen

Venstre fløj: 7. Bo Van Wetering, 23. Elma Halilcevic

Cheftræner: Ole Gustav Gjekstad, Assistenttræner: Mark Strandgaard Marcher, Målmandstræner: Ole Erevik 

Hele truppen drager til Vojens, og det forventes at alle kommer i kamp, men der tages forbehold for ændringer i løbet af dagen.

En af dem som ikke er nye, er Dione Housheer. Den hollandske back-profil går ind til sin tredje sæson for Odense Håndbold. Dione er på trods af hendes 23 år, efterhånden en af de mere rutinerede. Hverken rollen som den med rutinen eller det faktum at gennemsnitsalderen er faldende, er noget som skræmmer Dione, der mest af alt glæder sig til den nye sæson.

“Det er virkeligt dejligt at være tilbage! Det har været nogle gode uger, hvor vi har haft tid til at oplade batterierne, og få slappet af, men jeg er glad for at være tilbage på banen igen. Man kan virkelige mærke energien og motivationen fra alle, og efter et par uger, så er det dejligt at se pigerne igen, og møde de nye piger.” 

Dione mener at holdet har et godt mix, selvom de er et ungt hold, med mange nye ansigter.

“Det er virkeligt spændende at være et nyt hold, og det giver os nogle udfordringer her i starten. Men indtil videre går det rigtig godt, og jo mere vi er sammen, desto mere finder man ud af, hvad der kommer til at virke for vores hold i denne sæson. Det kommer til at tage noget tid at finde den rigtige timing, og ramme alle detaljerne, men alle er sindssygt motiveret, så jeg tror det bliver rigtig godt!” 

“Sammenligner du med andre hold, er vi måske en smule yngre, men jeg tror vi har et godt mix. Vi har forskellige typer, som alle bringer deres kompetencer i spil på hver deres måde, og jeg tror vi kan lære meget af hinanden, så vi kan øge vores niveau til den kommende sæson. Man kan virkeligt mærke friskheden og energien på holdet, hvor alle udfordre hinanden til træning, hvilket jeg ser som en god ting.” 

Det svært endnu at pege forskellen ud fra sidste sæson, foruden en masse nye ansigter.

“Det er svært at sige, hvad der er anderledes efter små 2 uger. Men, som jeg sagde før, så er vi et helt nyt hold og trænerteam, så mange ting vil blive ændret og vi skal skabe en helt ny kultur på holdet. Så særligt i begyndelsen vil det kræve mere af os alle, at få skabt sådan en kultur, som skal skabe sammenhold og teamspirit i løbet af sæsonen.” 

Kampen i Vojens fløjtes i gang kl.17.00.

//Odense Håndbold

Del: