29. august 2023

Optakt Super cup: Odense Håndbold vs. Team Esbjerg…

Selvom det er tidligt på sæsonen, så kan man allerede godt fornemme alvoren. I aften kan vi vinde vores første trofæ, men vejen der hen bliver svær, da det er vores duellanter fra sidste sæson, Team Esbjerg, som venter.

I princippet kunne dette scenarie sagtens være rammen om Final 4 eller en finalekamp om Danmarksmesterskabet. Vi har Danmarks to bedste kvindehold, et fyldt Arena Randers og nogle af verdens bedste håndboldspillere- og trænere. Men vi er tidligt på sæsonen, og derfor er det “bare” Super Cuppen. En turnering som huser vinderen af Danmarksmesterskabet og Final 4. I og med Team Esbjerg vandt begge dele, så er vi med på et wildcard ligesom Aalborg er på herresiden. Det betyder dog ikke det store for selve kampe, da vinderen tager trofæet ved en sejr.

Vender vi blikket mod kampen, så behøves aftenens modstander næppe en introduktion. For det første, så er det vores normale duellanter i toppen af dansk håndbold, og for andet, så har de kun skiftet ud på én post siden vi sidst mødte dem. Vilde Mortensen Ingstad er gået ud, og ind er kommet vores tidligere forsvarsspiller, Rikke Iversen. Det betyder at Team Esbjerg stadig råder over de tre norske profiler: Nora Mørk, Henny Reistad og Katrine Breistøl, som alle var med til at gøre det svært for os, i finalekampene. Super Cuppen bliver dog uden Mette Tranborg, som desværre ramte ind i en alvorlig knæskade. Team Esbjerg startede ligesom os, i Santander Cuppen, med en knusende sejr på: 14-36 over Skanderborg Håndbold. Vi har de seneste opgør haft det svært mod Esbjerg, hvor de kun er blevet til én uafgjort i de seneste seks kampe, hvis man medregner Santander Cuppen.

På trods af modstanderen og statistikken, så er Sidsel Mejlvang fortrøstningsfuld i forhold til aftenens kamp, da hun ser det som en fed start på den nye sæson:

“Jeg forventer en kamp, hvor der bliver stor fight og intensitet. Selvfølgelig er der ikke point på spil, men vi går ind til hver kamp i et forsøg på at vinde den. Det vil vi selvfølgelig også gøre i morgen.”

“Det spændende med nye trænere er jo altid, at der kommer nye øjne. Med nye øjne kommer nye muligheder for at vise, hvad man kan bidrage med til holdet. Det giver selvfølgelig en hel masse motivation til truppen og forhåbentligt er det med til, at vi alle lige står det skarpere.”

Vi glæder os til at se jer alle i Arena Randers. Skulle du være forhindret, så kan kampen ses live på TV2 Sport, fra kl. 18.30. HUSK! Vi spiller første hjemmekamp lørdag, og der er stadig ledige pladser: Find din plads her!

//Odense Håndbold

Del: