08. november 2023

Optakt: Ringkøbing Håndbold vs. Odense Håndbold…

Vi drager endnu engang vestpå, hvor vi møder en af sæsonens positive overraskelser i Ringkøbing Håndbold, der indtil videre har spillet en flot sæson. 

Det vestjyske hold er ubesejret de seneste fem kampe, og har kun tabt én ud af seneste syv kampe. Det vidner om et hold i storform, der i den grad har fundet deres ben i denne sæson. En sæson, som ellers af mange blev spået svær, med tabet af store profiler og keeper Stephanie Andersen der er ude med en korsbåndsskade. Andre har trådt til og på keeperpositionen har de hentet Emma Friberg tilbage til klubben for at styrke den defensive del yderligere. Et meget klogt træk fra Holmris & Co. da det er positionen, hvor de indtil videre har stået svagest. Ringkøbing Håndbold har i denne sæson hentet point over de fleste af de hold som de ligger og kæmper med. Dog med en enkelt undtagelse i form af København Håndbold, som de på imponerende vis slog på Frederiksberg. Til gengæld tabte de skuffende til Bjerringbro FH, men ellers har de taget point mod de hold, som de ser sig selv kæmpe med. En af Ringkøbings største styrker i denne sæson, er at de spiller med meget få tekniske fejl, hvor de kun laver 10,9 pr. kamp og det placerer dem i samme kategori som os, Esbjerg og Nykøbing Falster. Omdrejningspunkterne i angrebsspillet er Jane Mejlvang og Cecilie Bjerre, som har været Ringkøbings altoverskyggende profiler i denne sæson. Foruden få tekniske fejl, så er de to venstre backs direkte- eller indirekte involveret i hvert andet af Ringekøbings mål. Det er de to damer man skal holde øje med, hvis man skal bide skeer med et solidt Ringkøbing-hold.

Vi fangede Larissa Nusser efter gårsdagens træning og foruden at glæde sig til kampen i aften. Så var det en ekstra glad Larissa ovenpå vm-udtagelsen.

“Jeg syntes Ringkøbing spiller godt og de har haft nogle gode resultater. Det er virkeligt vigtigt at vi er klar i morgen ellers får vi en svær kamp. Så vi skal være klar på det de kommer med fra første minut. Jeg tror de kommer med stor energi og de har intet at tabe, så de kan tage en ekstra risiko og derfor skal vi være klar defensivt, så vi matcher deres opportunisme. Vi skal være der, altså det er vigtigt vi er der mentalt og gør det vi skal gøre 100%, så vi kan få de to point.” 

VM-udtagelsen betyder meget for Larissa.

“Det er fantastisk at være tilbage på de hollandske landshold, specielt efter min skade. Jeg missede det sidste sæson grundet min skade, så jeg er rigtig glad for at være tilbage og jeg glæder mig meget til VM!” 

Der kampstart i Green sports arena kl.19.00, hvor en masse orange fans vanen tro har taget turen. Du kan følge kampen på vores instagram profil eller i tophaandbold-appen.

//Odense Håndbold

Del: