12. september 2023

Optakt: Odense Håndbold vs. Skanderborg Håndbold…

På papiret er det en af de modstandere man før sæsonen havde regnet med at slå. Det gør vi stadig, men vi skal ikke tage fejl af Skanderborg Håndbold, som har vist fine takter i de første to kampe. 

Når man starter med at slå København Håndbold i første kamp, og tilmed holder dem nede på 24 scoringer, så vidner det om en stærk præstation. Det var nøjagtigt hvad Skanderborg Håndbold gjorde i deres første hjemmekamp, hvor særligt 17 årige Mathilde Marthorne overraskede. Den talentfulde keeper pillede fuldstændigt pynten af Stine Jørgensen og Co. hvor hun med en imponerende redningsprocent på 48% sikrede Skanderborg Håndbold en kanon start. Om hun starter på mål i morgen er tvivlsomt, da den ligeså talentfulde Anna Veng har gjort sig som første keeper hidtil. Uanset, så er det en spændende keeperpar de har i Skanderborg Håndbold. Kontinuitet er nøglen hos Skanderborg Håndbold, som har skiftet meget lidt ud. Forsvaret ledes forsat af rutinerede Mathilde Storgaard, og meget af det offensive spil er lagt op på Line Berggren Larsen, som efterhånden er rutineret i liga-sammenhæng. Med 14 mål og 10 assist har hun båret det meste af Skanderborgs angrebsspil de første to kampe, hvor hun med vanlig fart og temposkift har gjort det svær for Nykøbing/Falster og København Håndbold. Vi har aldrig tabt til Skanderborg Håndbold, og især, i Sydbank Arena plejer vi at have et godt tag på dem, og score en masse mål. Om det bliver tilfældet i aften skal blive spændende at se.

Nina Dano kom til klubben i sommers, og efter en lang periode med en skade, er Nina tilbage i fuldt vigør.

Det har været en mix af gode og dårlige træninger, men det er meget normalt, og jeg syntes at jeg tager skridt fremad hele tiden. Det er svært at sige, hvornår jeg er tilbage på mit topniveau. Men jeg træner fuldt med, så jeg tænker at det er en god forudsætning for at nå i mål.” 

Nina har stor respekt for Skanderborg Håndbold, hvilket hun har for alle hold hun møder.

“Det er et hold som vi skal slå, men det kræver jo at vi gør vores job ordentligt! Det er et hold som ikke giver op, og de har slået København Håndbold, så vi skal sætte en god præstation sammen, hvis vi skal vinde.” 

Der er stadig gode pladser at finde til aftenens kamp, hvis ikke du allerede har sæsonkort eller abonnement. Vi spiller også første EHF Champions League hjemmekamp på lørdag, og du kan finde billetter til begge dele, her: Billetter & Sæsonkort

//Odense Håndbold

Del: