13. februar 2024

Optakt: Odense Håndbold vs. Silkeborg-Voel Håndbold…

Efter et par ugers pause væk fra Sydbank Arena, er vi atter tilbage, hvor vi denne gang tager imod et særdeles formstærkt Silkeborg-Voel hold, som endnu ikke har tabt efter jul. 

Det er ikke hverdagskost, at vi møder hold som har vundet 7 ud af deres seneste 7 kampe. Ikke desto mindre er det tilfældet i aften, når vi tager imod Silkeborg-Voel. Holdet fra Søhøjlandet har imponeret stort efter julepausen, hvor de blandt ikke har tabt, og kigger man nærmere, så finder man ud af at de ikke har tabt i de seneste fem udekampe. Det er et hold som scorer mange mål (31 i snit pr. kamp), og som på mange måder ligner os i spillestil. De vil gerne have kampen op i et højt tempo, så deres dygtige fløjspillere kan komme afsted i kontrafasen. Højre fløj Mathilde Lundstrøm og hendes kollega på den anden fløj Maja Edling topper topscorerlisten for Silkeborg-Voel med 86 og 67 mål. Det hele bliver orkestreret af playmaker Natasja Andreasen, som i denne sæson har noteret sig for 58 mål, men måske endnu vigtigere 67 assist. Derfor kan nøglen til at lukke ned for Silkeborg-Voel være, at øge sin scoringsprocent, så de ikke får held med at løbe kontra. Det er dog et hold, som vi statisk har det fint imod, og ikke siden d. 29-03-18 har vi tabt point til Silkeborg-Voel, og der er ingen tvivl om at vi er favoritter i dag mod et godt hold.

Seneste opgør 08-10-2023: Silkeborg-Voel Håndbold vs. Odense Håndbold 24-36… var Sidsel Mejlvangs helt store kamp. Det er sjældent vi ser hende i målscorens rolle, og hvis, så er det sjældent at vi ender på 5 scoringer. Ikke desto mindre, så var det tilfældet i den foregående kamp, hvor hun lavede 5 mål på 6 forsøg. Derudover, så var det en kontrakamp, hvor særligt vores fløje Andrea Aagot og Elma Halilcevic havde gode betingelser, med en flot præstation i målet af Yara ten Holte, som stod på 41%.

Fløjduellen: Bliver altafgørende i aftenens kamp. Uanset, hvem der spiller på vores fløje, så handler det om at komme afsted i kontrafasen, da Silkeborg-Voel utvivlsomt vil gøre det samme. Kigger man lidt på tallene, så ser scoringsprocenterne ud således:

-Silkeborg-Voel, Mathilde Lundstrøm: 86 mål, scoringsprocent 68,3%

-Odense Håndbold, Elma Halilcevic: 71 mål, scoringsprocent 79%

-Silkeborg-Voel, Maja Edling: 67 mål, scoringsprocent 67%

-Odense Håndbold, Andrea Aagot Hansen: 56 mål, scoringsprocent 84%

Kampen fløjtes i gang kl. 18.30, og du kan stadig nå at finde din billetter. Husk, med en børnebillet, så er der fastelavn kl. 17.00 i forhallen. Billetter, sæsonkort & abonnement

//Odense Håndbold

Del: