17. september 2024

Optakt: Odense Håndbold vs. HH Elite…

I vores anden hjemmekamp i kvindeligaen brager vi sammen med HH Elite, der ligesom os, har fået en godkendt start på sæsonen. 

Det var ellers ikke givet, at vi skulle møde HH Elite i denne sæson. Holdet fra det østjyske var, i sidste sæson, i overhængende fare for at skulle ud i drabelige play-off kampe mod Holstebro fra 1.division. Kun målforskel sørgede for at de klarede frisag. En mavepuster til at hold, som på papiret, er meget bedre end den placering. Det har de forsøgt at gøre noget ved, og med indkøb af: Mathilde Neesgaard, Andrea Austmo og Mathilda Lundström, så har HH Elite fået en bredere trup, med flere spillere som kan afgøre kampene, når profilen fra sidste sæson, Mai Kragballe skal aflastes. Særligt keeperpositionen er blevet forstærket, og HH Elite råder nu over to dygtige keepere. Sidste sæson lukkede de næstflest mål ind i hele kvindeligaen, og selvom forsvaret bar en stor del af ansvaret, så skal det blive spændende at se, hvorvidt talenfulde, Mathilde Bisgaard og rutinerede Andrea Austmo kan løfte niveauet. I deres seneste kamp så det rigtig godt ud, hvor de kun lukkede 17 mål ind mod Ringkøbing Håndbold, og her kan vi notere os at Andrea Austmo stod på 56%. Et spændende opgør venter mod et Horsens-hold med momentum.

Facts om HH Elite: 

By: Horsens 

Hjemmebane: Forum Horsens 

Cheftræner: Claus Mogensen 

Topscorer: Mai Kragballe m. 11 mål 

Sidste sæsons placering: nr.4 i nedrykningsspillet 

Tilgange: Mathilde Neesgaard, Anika Meyer, Andrea Austmo, Mathilda Lundström, Romeé Maarschalkerweerd, Laura Holm og Frida Hoel. 

Anna Grundtvig har mødt HH Elite mange gange, men denne gang er det i nye farver- og som forhåndsfavorit, hvilket det glæder hun sig til.

“Det er altid spændende at se hvem der på holdet, når de har samlet så mange nye og har nogle skader. Så det er lidt svært at se hvad de kommer med. Men det er et hold med en masse gåpåmod, hvor de også har mange spillere der kan tage sagen i egen hånd. De har to dygtige keepere, hvor vi skal være toppen i vores præstation for at score på dem. 

Jeg forbereder mig ved, at se en masse klip både offensivt og defensivt, så jeg kan se, hvad jeg skal være opmærksom på. Det er den samme forberedelse jeg har til hver kamp. Jeg håber det bliver en “løbekamp”, hvor vi kan få en masse redninger, og på den måde løbe med dem, så vi kan få en masse af de “nemme” mål. Nu er Elma også tilbage på fløjen, så i får i hvertfald fuld energi fra os af.”

Kampen bliver ikke vist på TV, så derfor er der ingen undskyldning for ikke at komme i hallen. Vi har stadig tilbud på 2 kampe  for 100 kr. og du finder det som altid på: oh.eventii.dk.

//Odense Håndbold

Del: