01. september 2023

Optakt: Odense Håndbold vs. Aarhus United…

Tiden er kommet til at vi skal spille den første hjemmekamp i denne sæson. Vi møder sidste sæsons nr. 7 Aarhus United, som kommer til Sydbank Arena med en ny cheftræner. 

Tilgange i denne sæson: Sofia Deen og Alberte Ebler. 

Det har været en turbulent sommer for eftermiddagens gæster. Den mangeårige cheftræner er skiftet ud, og ind er trådt hans assistenttræner Ole B. Jensen, som ikke blot skal forholde sig til en ny hverdag som cheftræner, men også et væld af afgange af profiler som: Mathilde Neesgaard, Marielle Martinsen, Malene Aambak, Nora Persson osv. I træningskampene har Aarhus United tabt to og vundet én. De har tabt til SønderjyskE og Dortmund, hvor de særligt mod sidstnævnte gjorde en flot figur. Til gengæld har de slået TMS Ringsted 14, og kvalificeret sig til kvartfinalen, i Santander Cup, med en sejr over Roskilde Håndbold på 18-31. Med så mange afgange er det svært at sammenligne med sidste sæson. Hvis man kigger på vores indbyrdes opgør, så har vi ikke tabt til Aarhus United på hjemmebane, siden 2019. Normalt er det meget tætte opgør, når Aarhusianerne gæster Sydbank Arena, men seneste opgør endte med en lille afklapsning på 39-25, hvor især Helena Elver og Maren Aardahl var i hopla. Selvsamme profiler kunne sagtens blive vores nøgle til sejr mod Aarhus United, der godt kan få problemer med både tempoet og fysikken. En ting er sikkert, vi er favoritter til kampen i dag, og vores seneste triumf i Super Cuppen har ikke gjort forventningerne mindre. Forventninger, som hele holdet glæder sig til at bide skeer med.

Andrea Aagot Hansen skiftede i sommers fra København Håndbold til Odense Håndbold. Et skifte, som ikke blot betyder at hun skal over broen, men som også betyder en hel ny hverdag i håndboldlivet.

“Jeg glæder mig sindssygt meget til at spille første hjemmekamp. Jeg er virkeligt spændt og der er plads til sygt mange mennesker herinde. Jeg er vandt til en lille Frederiksberg-hal, som også er fed fyldt, men jeg glæder mig til at mærke suset når man løber ind. Jeg håber jeg får en masse gode oplevelser i Sydbank Arena.” 

Andrea tror, modsat mange andre, at det godt kan blive tæt, men at hjemmebanen kan blive en fordel.

“Jeg tror det bliver en mega fed kamp, da det er første hjemmekamp og derfor rigtig god stemning. Jeg tror også godt det kunne blive en meget rodet kamp, fordi det er første kamp, og ingen af os kender rigtigt til, hvordan de andre spiller nu osv. så jeg tror der bliver løbet rigtigt meget, og måske lavet en del fejl. Det er selvfølgelig at have en sejr med i bagagen fra Super Cuppen, men det her er en ny kamp, så jeg tror godt det kan hjælpe lidt, men vi skal være 100% fokuseret” 

Det er stadig muligt at få billetter til premieren. Vi har brug for al den opbakning vi kan få, og så får du en eksklusiv mulighed for at se Super Cup-pokalen. Find dine billetter her.

//Odense Håndbold

Del: