14. maj 2024

Optakt: Nykøbing/Falster Håndbold vs. Odense Håndbold…

Det er blevet tid til den anden semifinale, hvor vi med en sejr eller en uafgjort kan sikre os en plads i finalen, imod enten Team Esbjerg eller Ikast Håndbold.

Men først skal vi forbi Nykøbing/Falster Håndbold, som formodentligt kommer med stor revanchelyst efter et 18-måls nederlag i første semifinale, i Sydbank Arena. Nykøbing/Falster Håndbold kan dog glæde sig over, at målforskellen ikke tæller, når regnskabet skal gøres op. Det betyder at de med en sejr tvinger os ud i en tredje kamp, som bliver spillet i Sydbank Arena d. 18. maj. Men før det overhovedet bliver et tema, så skal der nogle andre boller på suppen, da der ikke var meget der tydede på en sejr til falstringerne søndag eftermiddag. Det skal siges, at vi spillede sæsonens, måske, bedste kamp, hvor vi virkeligt fik gang i både forsvar og angreb, samtidigt med at begge vores keepere tog gevaldigt fra. Omvendt, så fik NFH aldrig rigtig gang i deres spil, og de kom ofte for tæt på forsvaret eller fik bragt deres skytter i positioner, som ikke var gunstige i forhold til deres skudvariationer. NFH har dog en rigtig stærk hjemmebane, med et medlevende publikum, som kan gøre det svært for alle modstandere. Atypisk, så spillede de med mange tekniske fejl i søndags, men ved vi ved, at de normalt er et teknisk meget stærk hold, som bestemt ikke må få for meget momentum. Der venter os en hæsblæsende semifinale i aften, hvor vi igen, skal op på højeste niveau for at stå i finalen.

Skærp blikket på: Althea Reinhardt vs. Cecilie Greve… som sagtens kunne blive afgørende i aftenens kamp, ligesom de var i det modsatte opgør. For her fik Althea Reinhardt rigtig godt fat fra kampens start, hvor Cecilie Greve kæmpede mere med det. Cecilie Greve var dog ikke heller ikke så godt hjulpet, og med hendes rutine, så kunne man sagtens forstille sig, at hun kunne spille sig op i aften. Althea Reinhardt har stået en flot sæson, og med Yara ten Holte som suppleant, så udgør de en frygtindgydende keeperduo.

Thale Rushfeldt Deila var selvsagt også glad for præstationen og tøver ikke med at sige, at vi “bare” skal gentage det.

“Det er klart, at vi er rigtig glade for vores præstation i søndags, og det skal vi tage med os, hvor vi specielt skal være ligeså gode i kontrafasen. Nykøbing har en god hjemmebane, så vi skal ramme samme niveau igen, og stå godt i forsvaret, så vi kan løbe med dem. Det bliver vigtigt at gøre det hårdt for dem i hele kampen, både i forsvaret og angrebet, så de ikke får held med at gøre dét, som de ønsker. 

For mit eget vedkommende, så bliver det vigtigt at være hård og fysisk i forsvaret. Derudover, så skal jeg finde samme rytme og komme i fart, så vi kan fortsætte med at være stærke i duelspillet.” 

Hvis du ikke er én af de +100 orange fans, som har sikret dig billet, så kan du følge kampen direkte på TV2 Sport fra kl. 18.30.

//Odense Håndbold

Del: