04. september 2023

Optakt: København Håndbold vs. Odense Håndbold…

Blot tre dage efter vores premiere skal vi i ilden igen. Denne gang dribler vi en tur over Storebælt, hvor et velkendt ansigt venter i Frederiksberg-hallerne, i form af København Håndbold. 

Alt imens vi kom flyvende fra start mod Aarhus United, så var fortællingen noget helt andet i fælledhallen, hvor København Håndbold noget overraskende indledte sæsonen med et nederlag til Skanderborg Håndbold. Det var en kamp, som man fra København Håndbolds side havde forventet at vinde, så et nederlag var bestemt ikke hvad københavnerne havde håbet på. Foruden den tabte premierekamp, så har København også haft en noget svingende preseason, hvor det kun er blevet til én sejr i fem kampe. Modstanderne har også været os selv inklusiv, men det er tydeligt at København Håndbold stadig har et stykke til topniveauet. En af de nye “tigere” i hallen er Helena Kindberg, som sidste år var en markant profil for Silkeborg-Voel Håndbold. Kindberg skal sammen med Stine Jørgensen kitte Københavnernes angrebsspil sammen, og det gjorde hun – på trods af nederlaget – flot mod Skanderborg Håndbold. Det blev til syv mål og tre assist, så der er ingen tvivl om at vi skal have øje på begge profiler, hvis vi skal have en sejr på Frederiksberg. En af nøglerne for os, er at Københavnerne mistede grebet omkring minut 40 i Skanderborg, så hvis vi kan få løbet med dem, er der chancer for at det scenarie kan gentage sig i aften. Foruden en interessant håndboldkamp, så venter der også et gensyn med Martina Thörn og Freja Cohrt, som sidste sæson gjorde sig i den orange-trøje.

Malin Aune er kommet fornemt i gang på højre fløj, hvor hun sammen med Andrea Aagot Hansen har fået et fint samarbejde. Om hun har nået topniveauet endnu ved hun ikke, men Malin trives i Odense Håndbold:

“Det er svært at svare på, hvorvidt jeg har nået mit topniveau… Jeg træner godt, søger udvikling og trives rigtig meget på- og omkring holdet, så der er i hvert fald intet der hindrer mig i at præsterer på mit topniveau.” 

Malin mener ikke at kampen mod Aarhus United bliver en sovepude eller at Københavnernes nederlag ændre på noget:

“Vi ved at hver kamp er vigtig, og vi ønsker at vinde hver kamp! Vi er klar over at det kræver hårdt arbejde og at vi må give 100% i alle kampene uanset modstander. Jeg tror København Håndbold ønsker at vise sig frem fra sin bedste side, især med tanke på hjemmebanen, så vi er forberedt på at arbejde stenhårdt og vinde kampen.” 

Skulle du ikke være så heldig, at være på Frederiksberg tirsdag aften, så kan kampen følges på TV2 Sport fra kl.20.00.

//Odense Håndbold

Del: