20. maj 2024

Optakt: Ikast Håndbold vs. Odense Håndbold…

Det er kampen som begge hold ikke var interesseret i på forhånd, men som alligevel kan ende med at være sæsondefinerende, da der er bronzemedaljer på spil. 

Modstanderen kender vi. Det er Ikast håndbold, og så sent som d. 8. maj spillede vi mod dem, i en kamp som ikke havde den store betydning for gruppens udfald, men som i højere grad vil blive husket for vores fornemme comeback i 2.halvleg, og Bakkeruds’ missil efter slutfløjt. Generelt, så kan man dele de fire kamp, vi har spille mod Ikast Håndbold op i to dele. I grundspillet taber vi begge opgør, hvor vi på hjemmebane, i efteråret føler, at vi burde have fået point, så var det en anderledes oplevelse i Ikast. For her fik det man kalder: “røvfuld”, så nemt kan det siges. Det ændre dog ikke på, at vi møder Ikast Håndbold to gange i slutspillet, hvor vi i den grad får os revancheret. Først med en magisk kamp i Sydbank Arena, hvor 1. halvleg mest af alt mindede om skrækkampen i Ikast, så tog vi til genmæle i 2.halvleg og lavede velsagtens et af sæsonens fornemmeste comebacks, da vi vendte 10-17 til 28-27. Som før nævnt, så skulle vi også en tur til Ikast, og selvom kampen ikke på papiret havde nogen betydning, så var det to hold der ville vinde. Vi leverede, igen, en halvlunken 1.halvleg, hvor der blev roteret meget og hvor Ikast kom med deres tungeste skyts. Til gengæld formåede vi, igen, at levere et fremragende comeback i 2.halvleg, og var det ikke for Bakkeruds’ missil, så havde vi nappet sejren. Det endte dog 29-29, og om det blive en comeback-kamp igen i aften vil tiden vise, men der venter helt sikkert endnu et håndboldbrag.

Skærp blikket mod: det mentale aspekt… for der er ikke nogen tvivl om, at det er to hold som mødes, med en vis portion skuffelse i bagagen. Både os og Ikast Håndbold ser sig selv som aspiranter til DM-guldet, men i denne sæson kravler vi begge et trin ned af stigen. Det skal blive spændende at se, hvem som hurtigst kan lægge skuffelsen på hylden, og spille den håndbold som vi ved, at begge hold kan. Derudover, så glæder vi os endnu engang til nogle fantastiske kampe i kampen, blandt et hav af dygtige håndboldspillere, hvor du med fordel kan holde øje med vores formstærke højre fløj; Andrea Aagot Hansen.

Vi spiller allerede på lørdag d. 25. maj kl.14.00 returopgør mod Ikast Håndbold, og vi skal som så mange gange før i denne sæson have fyldt Sydbank Arena. Det er nu vi skal stå sammen, og du finder dine billetter her! 

//Odense Håndbold

Del: