16. september 2023

Optakt EHF Champions League: Odense Håndbold vs. ZRK Buducnost…

Første hjemmekamp i EHF Champions League venter i aften, når vi tager imod RK Buducnost. Det montenegrinske storhold, som er en af tidens største sværvægtere i EHF Champions League-sammenhæng.

Det er to hold som begge jagter point i EHF Champions League-gruppespillet. Begge hold tabte deres premierekamp, og hvor vi tabte i Bukarest, så tabte Buducnost skuffende på hjemmebane mod Bietigheim. Det var ellers hjemme i Bemax Hall, at Buducnost skulle have de fleste af deres point, så et nederlag i begyndelsen øger presset på Popovic & Co. I den første kamp var det målscoringen som var et problem. Den helt store stjerne Milen Raicevic ramte ikke målformen, og selvom Armelle i Buducnost-målet tog godt fra, så var det ikke nok til at sikre dem 2 point. Det er et fysisk stærkt hold, som har vundet turneringen to gange, og deltaget et utal af år. Vi har ikke den bedste statistik mod Buducnost. Fire gange har vi mødt Buducnost, og her er det blevet til en sejr, og tre nederlag. Vi har dog ikke mødt montenegrinerne siden 2021, og meget er sket siden da, så foruden et mentalt aspekt, så skal man ikke hæfte sig for meget i gamle resultater. Det siger meget om Buducnost forfatning, når den absolutte stjerner er at finde på trænerbænken. Vi skal forsøge at løbe med de lidt tungere montenegrinere, og så skal vi starte bedre end vi har gjort i de seneste to kampe, så burde der være gode muligheder for point.

Larissa Nusser tror på en fysisk kamp, hvor hun ser kontrafasen, som den helt store nøgle til sejr.

“Vi ved at et hold som Buducnost kommer til at kæmpe i 60 minutter. Vi skal være klar fra start, så vi ikke bliver overrasket over deres energy, men bruger det som motivation til at klare en fysisk kamp. Vores kontra er altid et våben for os, uanset hvem vi møder. Så der skal vi løbe og score nogle af de “lette” mål. På den anden side, så skal vi også være smarte og vælge vores momenter hvor vi løber og ikke smider boldene væk.” 

Larissa Nusser har haft en glimrende preseason, og føler sig fit og godt tilpas efter en sidste sæson med skader.

“Jeg har det rigtigt godt! Vi er stadig et nyt hold, som skal lære hinanden at kende bedre og bedre, og derfor kan der være momenter hvor vi lige skal finde hinanden. Men jeg syntes vi har vist at vi ikke giver op, og gerne vil kæmpe lige til det sidste. Så det forventer jeg også i morgen.” 

Der venter et spændende opgør i aften, så hvis du vil se Larissa & Co. i aktion, så kan du stadig nå at finde en plads lige her: Billetter & abonnement.

//Odense Håndbold

Del: