20. september 2024

Optakt EHF Champions League: Odense Håndbold vs. ZRK Buducnost…

Det tidligere montenegrinske storhold, ZRK Buducnost, besøger for anden sæson i træk, Sydbank Arena, hvor de største profiler stadig er at finde på trænerbænken. 

For på trænerbænken sidder legenderne, Bojana Popovic og Maja Savic, men hvis drømmen var at generejse de tidligere dominerende montenegrinere, så ser opgaven svær ud. Økonomiske problemer har sat holdet tilbage, og en masse af de spillere, som skulle styrke truppen har fundet andre græsgange bla. Jenny Carlson. Derfor består holdet mestendels af montenegrinske spillere, og kvaliteten er ikke helt hvor den har været. Kendskabet mellem spillere og trænere er dog stort, da Bojana Popovic siden 2021 og frem til 2024 har været landstræner for det montenegrinske landshold, hvor hendes efterkommer er assistenttræner, Maja Savic. Så vi møder et hold, der kender hinanden indgående og som uden tvivl har nogle relationer de kan til fingerspidserne. Et af de steder på banen, hvor Montenegro ikke dominerer holdkortet, er på keeperpositionen, hvor den rutinerede duo, Armelle Attingré og Sakura Hauge huserer. Keeperduoen bliver en vigtig faktor for Bojana Popovic & Co. i jagten på point, og de beviste også deres værd i preseason, hvor de stod rigtig stærkt i sejrene over Vipers Kristiansand og FTC Rail Cargo-Hungaria. Sidste sæson slog vi Buducnost med 15 og 16 mål, men der venter med garanti en hård kamp.

Facts om ZRK Buducnost: 

By: Podgorica (Montenegro) 

Hjemmebane: Bemax Hall 

Cheftræner: Bojana Popovic 

Topscorer: Jelena Vukcevic – 12 mål

Sidste sæsons placering: nr.7 i gruppe a. 

Tilgange: Nina Bulatovic, Clara Monti Danielsson og Sakura Hauge. 

Ifølge Ragnhild Valle Dahl, så er alle modstandere stærke i EHF Champions League, og det er vigtigt at man finder den rigtige intensitet.

“Jeg ikke enig i at det ikke er et godt hold. Vi skal tage alle hold seriøst, og selvom det er et hold, som har mistet lidt spillere, så er det absolut et godt hold, med spillere som vi skal tage seriøst og som vi er forberedt på. I forhold til Horsens-kampen, så skal vi tage den intensitet med som vi viste i forsvaret, som var rigtig god i 2.halvleg. Det er sådan vi skaber grundlaget for sejr og det skal vi tage med os. Vi skal bruge forsvarsspillet til at bruge farten i vores spil. Det er en faktor vi rigtig gerne vil bruge, men vi skal også finde balancen, så vi tager de chancer vi skal uden at forcere noget. 

Haha nej… hvis jeg skal lave mange mål, så skal skuddene sidde, og så skal vi gå ind i det 100% allesammen, så er jeg sikker mange af os får lavet mange mål.” 

Du kan støtte Ragnhild og resten af holdet mod en masse mål ved at komme i Sydbank Arena. Vi er allerede mange, men vi har brug for fuld opbakning, så vi kan tage de 2 point, i en svær gruppe. Klik her og find dine billetter! 

//Odense Håndbold

Del: