04. maj 2024

Optakt EHF Champions League: Odense Håndbold vs. SG BBM Bietigheim…

Det er ingen hemmelighed at vi er bagud med fire, og det kræver en mærkbart bedre præstation, hvis drømmen om final 4 skal realiseres. Men vi har gjort det før i Sydbank Arena! 

Lad os slå én ting fast. Vi skal vinde med minimum fire eller derover. Hvis vi vinder med fire, så går vi direkte i straffekast. Vinder vi med +4, så er vi i final 4. Skulle vi mod forventning tabe eller spille uafgjort, så er vi ude af dette års EHF Champions League.

Forhindringen frem mod final 4 kender vi. Vi mødte dem for en uge siden, og SG BBM Bietigheim viste i den grad, hvorfor de slog Ikast Håndbold ud af kvindehåndboldens fineste klubturnering. Alt imens vi spillede en kamp under middel, så ramte Bietigheim den “lige i røven”. I modsætning til det tyske landshold i 92, så har vi en hel kamp til at revanchere, både præstationen- og resultatet. Det altoverskyggende problem i første kamp var angrebsspillet. Når man “kun” scorer 26 mål, som det var tilfældet for os i første kamp, så er der et problem. Vi blev alt for hektiske i angrebsspillet, og ikke på ét eneste tidspunkt i kampen fandt vi noget der mindede om en rytme. Omvendt, så var det guf for Bietigheim, der kunne bruge deres store forsvarsspillere til at tage duellerne- og blokerer skuddene mod midten. Det gav dem mulighed for at køre deres dødbringende kontrakniv, hvilket kampens topscorer vidner om, med Antje Döll på 8 mål. Det gav Bietigheim en masse “nemme” mål, og dermed kræfter, som vi ellers har haft held med at tappe dem for, i de omvendte opgør. Vi fik heller aldrig vores kontrafase til at stråle, så det er på alle måder, den omvendte kamp vi skal spille i eftermiddag.

En af dem som kan være med til at gøre en forskel, er Dione Housheer. Hun strålede senest mod København Håndbold, og er mere end klar til at bygge videre på den præstation.

“Det er klart, at søndagens kamp bliver hård. Vi starter med en lille ulempe, hvilket betyder, at alle skal være villige til at arbejde endnu hårdere for en sejr med 5 mål eller mere. I håndbold kan alt ske, og intet er umuligt, så som hold ser vi stadig en god chance for at komme til finalen 4. Det vil dog kræve en meget bedre præstation, end hvad vi viste i sidste kamp. Men jeg tror 100% på, at vi kan gøre dette som et hold. I Bietigheim spillede vi ikke en god kamp. Det positive er, at vi blev ved med at kæmpe og formåede at indsnævre hullet til 4 mål. Vi ved, at hvert mål tæller, og i morgen har vi alle muligheder for at kæmpe i 60 minutter i træk og sikre os billetten til final 4. 

Det er altid rart, når man kan levere en god præstation efter en svagere kamp. Det gælder ikke kun for mig personligt, men for hele holdet. Jeg formoder, at det var en af ​​mine bedste præstationer i denne sæson. Den gode sejr mod København giver mig og holdet et godt løft og positiv energi til at præstere lige så godt eller endnu bedre på søndag.” 

Sydbank Arena er fuldstændigt pakket, og vi kører på absolut yderste mandat i forhold til billetter. Skulle der være nogen tilbage, så kan du altid købe dem her -> oh.eventii.dk Vi opfordrer desuden folk til at komme tidligt, så pigerne kan mærke opbakningen fra det tidspunkt, hvor de første gang sætter foden i hallen.

//Odense Håndbold

Del: