18. november 2023

Optakt EHF Champions League: Odense Håndbold vs. IK Sävehof…

Det er sidste kamp i 2023 før størstedelen af pigerne drager mod VM, i deres nationaldragter. Opgøret er i EHF Champions League pg der venter svensk modstand, når IK Sävehof gæster Sydbank Arena. 

Vi skal ikke længe tilbage før vi finder seneste opgør mod IK Sävehof. Spoler vi tiden syv dage tilbage, så stod vi i Partille Arena klar til at duellere mod de svenske mestre. Det samme gør sig gældende i eftermiddag, hvor de svenske mestre skal forsøge at revanchere det klare nederlag, som vi gav dem for syv dage siden. Nederlaget ændre dog ikke på at det er et godt hold vi skal møde som, hvis de får lov, sagtens kan spille op med de bedste, som vi eksempelvis så i deres kamp mod Györ. Siden sidst, har de tanket lidt selvtillid med en 8-måls sejr over Hallby. Den største profil for IK Sävehof befinder sig stadig inde i målet, hvor Johanne Bundsen i perioder gjorde det rigtigt svært for os i Sverige. Vi leverede dog en god præstation, måske en af de mest helstøbte i hele sæsonen og vi fik i den grad sat det tempo i spillet, som vi ved kan gøre forskellen i de store kampe. Derudover havde Sävehof svært ved at matche vores fysik, og det kan være en ting som er svær at træne, hvorfor vi igen skal forsøge at udnytte den fordel. Det blive forhåbentligt en god kamp, med masser af nerve og intensitet, som der skal være tilstede i EHF Champions League.

Tager vi et tilbageblik på vores EHF Champions League-sæson so far, så kan vi i morgen stå med ligeså mange point som vi gjorde efter 9 runder sidste år, hvis det bliver til en sejr. Foruden det, så har muligheden for at gå ubesejret igennem første halvdel af gruppespillet på hjemmebane, og samtidigt tage sejr nr. 4 dvs. ligeså mange sejre som vi fik hele sidste sæson i gruppespillet. Derudover har vi lavet 34 mål flere end sidste år på samme tid, og med næsten samme antal mål lukket ind, så skal man ikke være den store matematikker for at kunne se, at vi har forbedret os væsentligt i Champions League. En sejr i eftermiddag vil være et stort skridt i retningen mod top-2, og vil betyde at vi har det i vores egne hænder. Der venter en masse spændende opgør på den anden side af julepausen og vi kan ikke understrege nok, hvor meget det betyder at vi får fyldt Sydbank Arena!

Først skal vi have besejret IK Sävehof og her er det også vigtigt at i kommer til håndbold. Så skynd dig at hive fat i din kæreste, ven eller familiemedlem og find jeres plads i Sydbank Arena her: Billetter, sæsonkort & abonnement.

//Odense Håndbold

Del: