19. januar 2024

Optakt: EHF Champions League: DVSC Schäffler vs. Odense Håndbold…

Vi skal atter til Ungarn, når vi flyver mod Debrecen og møder gruppe a store overraskelse DVSC Schäffler, som vi havde større problemer med end forventet i Sydbank Arena.

I folkemunde er DVSC Schäffler næppe et hold, hvor man spærrer øjnene op og notere sig en masse gloværdige resultater. Ikke desto mindre, så er det ungarske-mandskab nr. 4 i deres respektive liga, og nr. 6 i Champions League-gruppe a, hvor de har hevet store resultater mod blandt andre: Brest og CSM Bucuresti. Der var ikke mange der før sæsonen tænkte, at de kunne gøre sig gældende på den europæiske topscene, men med hårdt arbejde og en stærk hjemmebane, har Schäffler været en svær modstander for de fleste hold. I onsdags spillede de imod, vores seneste duellanter fra Györ, på udebane, hvor de gjorde sig særdeles godt bemærket. Det er en trup med få, men meget stærke profiler. To af dem er: Greta Kacsor på venstre back og playmaker Petra Vamos, som har stået for 31% af deres mål og tilmed haft næstsidste aflevering på hvert tredje mål. Selvsamme Greta Kacsor, havde vi også svært ved at styre i det andet opgør tidligere på sæsonen, og det vil helt sikkert kræve et ekstra skarpt øje på hende, hvis vi skal hente de 2 point.

Seneste opgør 30-09-2023: Odense Håndbold vs. DVSC Schäffler 33-30… er kampen hvor vi smed den største føring i denne sæson. Efter 6 minutter var vi foran 6-0, og Althea Reinhardt stod på 100%. Efter 10 minutter hed den 8-3, og herfra ikke så nemt. Vi havde problemer med koncentrationen og fik ikke omsat de mange chancer til mål, og det betød at Schäffler kunne rykke tættere på. Althea Reinhardt fortsatte med at have gode redninger i målet, men et rødt kort til Dione og et hårdtkæmpende Schäffler-hold, med Greta Kacsor i spidsen kom helt tæt på efter 52 minutter, med et mål til 28-27. Vi trækker alligevel det længste strå og vinder, men der er helt sikkert ikke plads til samme udfald i eftermiddag i Ungarn.

Sidsel Mejlvang ser tilbage på en svær kamp, men mener ikke at samme scenarie kommer til at udspille sig i eftermiddag.

“Spillemæssigt bliver vi mere og mere sammenspillede. Samtidig, vil vi fortsat gerne lægge på i begge ender af banen og gøre tingene færdige, så vi både for scoret og tacklet færdigt. Kampene spilles over 60minutter. Derfor er det vigtigt at være fokuseret både fra start-til slut, og alt derimellem. Det blev tydeligt sidst, og det er en af de ting, vi arbejder med.

Vi skal være klar til at stå imod det konstante tryk, som de kommer med. Vi vil gerne gå ind i duellerne i begge ender og skulle det ske, at vi taber en duel, så står den næste klar til at hjælpe.”

Husk! Vi er tilbage i Sydbank Arena d. 27. januar, når vi tager imod Nykøbing/Falster Håndbold, hvor vi kører et tilbud, så du får dén og kampene mod Viborg HK og Brest Bretagne, men betaler kun for to kampe. Så skynd dig ind på: https://oh.eventii.dk/ og find din plads.