19. februar 2024

Optakt: Bjerringbro FH vs. Odense Håndbold…

Blot to dage efter succesen i EHF Champions League skal vi tilbage til vores egen andedam, og kvindeligaen, hvor vi skal på langfart til Bjerringbro. 

Det nord/midtjyske hold startede sæsonen som lyn og torden, men har siden måtte sande, at ikke alle stimer varer evigt. Alligevel har de spillet en flot sæson, og det vidner pointhøsten også om. Der var ikke mange der spåede dem en chance, men Line Gyldenløve & Co. har været en hård modstander for de fleste hold i ligaen. Bjerringbro FH har vundet to gange over Ajax, samt en enkelt gang over Ringkøbing. Tilmed har de spillet to uafgjorte mod SønderjyskE, hvilket placerer dem på en øjeblikkelig 13-plads med 8 point, hvor der er 5 point op til 12-pladsen og 8 point ned til 14-pladsen. Derfor skal meget gå galt, hvis Bjerringbro FH skal tage den direkte nedrykningsplads, og med den præmis in mente, så må sæsonen siges at være godkendt. Det er et hold, som spiller med mange tekniske fejl, 14 i snit pr. kamp. Det har til tider give modstanderne for mange “lette” mål, men når offensiven kører, så er der én helt klar nøglespiller. 36-årige Line Gyldenløve har taget kvindeligaen med storm i denne sæson, og med hendes 156 mål ligger hun nr. 1 på topscorerlisten. Derudover har hun bidraget med 72 assist, så måske et 5-1 forsvar, som vi også praktiserede i det omvendte opgør, ville gøre en forskel overfor den rutinerede playmaker. En ting er i hvertfald sikkert: vi skal være 110% klar fra start, så vi undgår at komme i problemer.

Seneste opgør d.18-10-2023: Odense Håndbold vs. Bjerringbro FH 41-26… står lysende klart, som kampen, hvor Helena Elver lavede 5 mål på 8 minutter, og dermed bragte os i en gunstig position. Foruden det, så var det en underholdende kamp med en masse kontramål, og svimlende 30 mål efter 43 minutter. Vi gik over i et 5-1 forsvar, med Elma i spidsen og det havde pæn succes mod et Bjerringbro-hold, hvor kræfterne slap op til sidst.

Kampen mod Team Esbjerg er så godt som udsolgt, men du kan stadig nå at sikre dig plads til de vigtige opgør mod Ringekøbing Håndbold og HH Elite her! 

//Odense Håndbold

Del: