04. maj 2023

Odense Håndbold skriver under med norsk EM-guldvinder…

Den norske bagspiller Thale Rushfeldt Deila skriver under med Odense Håndbold på 1-årig aftale.

Thale Rushfeldt Deila kommer fra den norske klub Molde HK, hvor hun har spillet siden 2021- og deltaget i EHF European League to gange. Hun var med det norske landshold der vandt EM-guld i november og bliver en del af truppen til næste sæson.

Sportsdirektør i Odense Håndbold, Trine Nielsen, udtaler:

”I Thale får vi tilført endnu en talentfuld spiller, der allerede har gjort sig bemærket på den internationale scene. Hun kommer til at tilføre os endnu mere pondus og power i forsvaret, hvor hun sammen med vores tre stregspillere og Tonje Løseth, giver os mange muligheder i midterforsvaret. Desuden ser jeg Thale som en super spændende spiller med stort potentiale i angrebet, hvor hun mestrer mange forskellige ting, og altid kommer med fuld power i sit spil. Jeg håber på at vi kan beholde Thale i klubben i mange år, men til at starte med har Thale ønsket en 1-årig kontrakt for lige at se tingene an her i Danmark. Jeg er sikker på at hvis matchet viser sig at være rigtig, så får vi en spiller der med tiden vil få stor betydning for Odense Håndbold.”

Thale glæder sig til at tage det næste skridt i hendes karriere…

”Jeg glæder mig meget til at starte i Odense. De har et meget spændende hold som jeg glæder mig til at blive en del af. Jeg føler at Danmark er et naturlig næste step for mig. Det har vært en lang og krævende process og jeg har havde behov for god tid til at tænke mig om. Jeg glæder mig til at udvikle mig videre som spiller og håber jeg kan bidrage med at kæmpe i toppen af Europa. Jeg ser frem til at møde alle spillerne og hele organisationen. Jeg har valgt at skrive 1 år med Odense. Men jeg satser på det bliver til mange flere år.”
Thale har i denne sæson bidraget med 28 mål og 20 assist i EHF European League. Vi glæder os til at byde Thale Rushfeldt Deila velkommen i Odense Håndbold frem mod den nye sæson.”

Yderligere information kan indhentes hos:

Sportsdirektør i Odense Håndbold, Trine Nielsen, tlf. 2927 4494

//Odense Håndbold

Del: