22. november 2021

Odense Håndbold skriver kontrakt med stærk og alsidig norsk spiller

Den norske bagspiller Tonje Løseth skifter franske Brest Bretagne Handball ud med Odense Håndbold fra sommeren 2022.

Tonje Løseth vender retur til den danske liga. Den norske bagspiller har indgået en 2-årig aftale med de forsvarende danske mestre.

Om den erfarne bagspiller fortæller træner i Odense Håndbold, Ulrik Kirkely: ”Tonje har en række kompetencer, som vi glæder os til at gøre brug af i Odense. Tonje er en spiller, som kan spille mange positioner i angrebet, og som har store kvaliteter i den defensive del, hvor hun kan dække af på alle positioner. Vi ser frem til at gøre brug af Tonjes erfaring, som hun har fået igennem flere år i nogle af de bedste ligaer i Europa.”

Tonje Løseth ser frem til at vende retur til den danske liga: ”Jeg er glad og stolt over at have skrevet kontrakt med Odense håndbold. Odense er et godt hold med dygtige spillere på hver position. Jeg har altid set klubben som meget spændende og professionel, som jeg nu glæder mig til at blive en del af. Jeg ser frem til at spille i den danske liga igen. Der er ingen tvivl om, at jeg har ambitioner om at vinde det danske mesterskab i den orange trøje og samtidig spille og kæmpe med i toppen af Europa.”

Den 30-årige nordmand kommer til fra franske Brest Bretagne Handball, hvor hun har spillet siden 2020. Før hun tog turen til Brest, tørnede hun ud for Herning-Ikast Håndbold i den danske liga. Hun har spillet 8 landskampe for det norske landshold.

Del: