11. december 2022

Odense Håndbold skriver kontrakt med hollandsk landsholdskeeper

Den hollandske landsholdsmålvogter Yara ten Holte har indgået en fireårig aftale med Odense Håndbold.

Yara ten Holte skal vogte målet i Odense Håndbold frem til 2027. Den hollandske landsholdskeeper bliver en del af truppen i Odense Håndbold til næste sæson.

Yara ten Holte er 23 år og skifter fra tyske BVB Borussia Dortmund, hvor hun har spillet siden 2018. Yara ten Holte har været en del af det hollandske landshold siden 2021 og var også med ved den netop overstående EM-slutrunde, hvor Holland sluttede på en sjetteplads.

Sportsdirektør i Odense Håndbold, Trine Nielsen, udtaler:

”Vi er utrolig glade for at kunne tilknytte Yara til holdet. Jeg har i flere år fulgt Yaras udvikling og synes, at hun allerede nu leverer på et højt niveau – trods sin unge alder. Nu bliver vi en del af hendes videre udvikling, og så er jeg sikker på, at hun med sin træningsiver og ærgerrighed vil falde rigtig godt ind på vores hold. Yara kommer med erfaring fra både landshold og Champions League, og med Yaras underskrift har vi det, som jeg vil betegne som en voldsomt god målvogter-trio på plads for fremtiden.”

Yara ten Holte udtaler selv:

”Jeg er meget glad for at have skrevet kontrakt med Odense. Jeg har altid haft stor interesse for at spille i den danske liga, fordi det er en stærk liga med høj kvalitet. Jeg har ledt efter nye udfordringer, hvor jeg kunne udvikle mig selv som målvogter, og da jeg fik en dialog med Odense, havde jeg med det samme en god følelse omkring klubben og deres ambitioner, som matcher mine egne. Jeg vil spille på højeste niveau, spille med om titler og spille internationale kampe. Jeg glæder mig til at skulle spille i Odense og tage det næste skridt i min karriere.”

Del: