05. januar 2024

Odense Håndbold skal have ny bestyrelsesformand…

Bestyrelsesformand Niels Eriksen har efter eget valg, valgt at stoppe som bestyrelsesformand ved udgangen af 2023.

Niels Eriksen udtaler i den forbindelse:

”Tiden er nu kommet til at overlade posten til en ny, således jeg fremover kan fokusere på mit daglige virke og familien.

Det har været nogle spændende år som bestyrelsesformand for Odense Håndbold, og jeg mener at Odense Håndbold står et rigtig godt sted for fremtiden, men fremtiden kræver også en bestyrelsesformand som kan bruge den tid og ressourcer der skal til, for at Odense Håndbold tager endnu et skridt i en positiv retning.

Derfor er jeg også overbevist om at det både for mig personligt og for Odense Håndbold er det rette at overlade posten til en ny.”

Administrerende direktør Lasse Honoré udtaler:

”Først og fremmest vil jeg på vegne af hele Odense Håndbold, takke Niels Eriksen for hans tid og indsats som bestyrelsesformand. Heldigvis fortsætter Kielberg og herigennem Niels som sponsor i Odense Håndbold, og Niels vil derfor fortsat have sin gang i hallen og til diverse sponsorarrangementer.

Som klub står vi et godt sted og vi ser lyst på fremtiden. Dette bliver nu med en ny bestyrelsesformand som sammen med ejerkredsen og den daglige ledelse skal være med til at sætte retningen for klubben.

Vi forventer at vi i løbet af den kommende måned vil vælge ny formand, og indtil da vil næstformand Per Jørgensen fungerer som midlertidig bestyrelsesformand.”

Ved spørgsmål er I velkomne til at kontakt Adm. Direktør Lasse Honoré på tlf: 2246 4097.

//Odense Håndbold

Del: