03. oktober 2023

Odense Håndbold samarbejder med DHG…

Odense Håndbold har i samarbejde med Freja Hammer blevet enig med DHG om en lejeaftale. Det betyder således at Freja kan spille kampe i 1.division for DHG, men fortsætter den daglige træning med Odense Håndbold. 

Konkurrencen på keeperpositionen i Odense Håndbold er knivskarp. Vi er så heldige at råde over tre fantastiske keepere, som alle i opstarten har vist et højt niveau. Men det har været et stort ønske for Freja Hammer, at få nogle kampminutter, og derfor glæder det sportsdirektør, i Odense Håndbold, Trine Nielsen at vi fandt den helt rigtige løsning for alle parter.

“Det giver rigtig god mening at give Freja nogle flere kampminutter hos vores samarbejdsklub DHG. Freja har gjort det rigtig fint i de kampe hun har spillet og er fortsat en del af vores trup til alle træninger. Det har været et stort ønske fra Frejas side at komme til at spille noget mere og det her er en god mulighed, hvor vi stadig holder hende tæt på vores trup og kan hente hende tilbage, hvis der bliver brug for det.” 

I DHG er der begejstring over samarbejdet med Odense Håndbold, som både er motiverende og givende for 1.divisionsholdet. Træner, Lene Borg Jepsen ser frem til at tilføje Freja Hammer til sin trup, og glæder sig til at få gavn af hendes spillemæssige- og personlige egenskaber.

“DHG håndbold er glade for samarbejdet med Odense håndbold og ser det som et meget motiverede og givende samarbejde. DHG håndbold 1. Division damer føler sig meget heldige med at have fået muligheden for at leje Freja Hammer. Det giver altid lidt ekstra til et hold, når der kommer en spiller fra et højere niveau. Samtidig er Freja en spiller der giver meget af sig selv. Freja er god til at bidrage med detaljer i håndboldspillet og dele ud af sin viden til både holdet og den enkelte spiller. Freja er en fantastisk spiller og personlighed, som nemt og hurtigt falder ind på holdet.” 

Freja Hammer vil som før nævnt fortsætte med at træne i Odense Håndbold.

//Odense Håndbold

Del: