27. september 2024

Odense Håndbold og Cervogruppen udvider samarbejdet…

Odense Håndbold har udvidet samarbejdet med Cervogruppen, og i samme ombæring, er de blevet personlig sponsor for, Louise Burgaard.

I hjertet af Odense, på Lille Gråbrødrestræde 1 ligger Cervogruppen. En familieejet virksomhed, som er stiftet i Odense, og næste år kan fejre 50-års jubilæum. En stor del af deres aktivitet ligger i Odense, hvis udvikling ligger dem meget på sinde, hvilket afspejler den aftale Cervogruppen har lavet med Odense Håndbold.

“Odense Håndbolds rejse er en spejling af den udvikling Odense som by har gennemgået de seneste 10 år – fra noget der ikke rigtig kunne noget, til nogen der gennem hårdt arbejde og visioner har skabt meget flotte resultater. Derfor er det naturligt for os at udvide vores samarbejde med Odense Håndbold, både i omfang men også med en kontrakt, der rækker ud over denne sæson.” udtaler, udviklingschef/partner, Morten Borup.

Den nye aftale, er ikke blot et vidnesbyrd om støtte til Odense Håndbold, men går også i tråd med Cervogruppens aktivitet i Odense. Derudover, så har Odense Håndbolds’ hjertesag, #timeoutforpiger gjort stort indtryk på Cervogruppen, der bakker op om en sag der rækker udover sporten. Morten Borup fortsætter.

“Den nye aftale er et tegn på vores anerkendelse og støtte til et ambitiøst projekt om at skabe et af Europas bedste håndboldhold på kvindesiden, og være en del af fortællingen om at Odense er en by hvor “vi” kan noget! Odense Håndbold er ikke kun sport, men gennem projektet #timeoutforpiger – har Odense Håndbold taget et ansvar på sig, i en vigtig sag, der rækker udover sporten- og de kampe der foregår på banen.”

Louise Burgaard besøgte Cervogruppen, som er hendes personlige sponsor, og her havde hun en helt særlig gave med. Vi fulgte med på sidelinjen, som du kan se i videoen nedenfor.

23. september 2024
På besøg hos Cervogruppen med Louise Burgaard.

Lau Nielsen

Del: