28. august 2023

Odense Håndbold kører Volkswagen på femte år…

Igennem flere sæsoner, har Odense Håndbold været godt kørende på banen. Udenfor banen cruiser spillere og stab igennem det danske landskab i samarbejde med Volkswagen, som på deres femte år stadig bakker op om den orange trøje. 

Volkswagen Odense har underskrevet en ny 2-årig aftale med Odense Håndbold, hvilket betyder at spillere og stab fortsat er godt kørende de næste sæsoner. Det er en forlængelse som glæder kommercielchef, i Odense Håndbold, Peter Klostergaard:

“Stor tak til VW Odense for endnu en forlængelse af  Partneraftalen for de kommende 2 sæsoner. Vi fra Odense Håndbold er stolte af det tætte samarbejde med VW Odense som betyder at både pigerne og administration er godt kørende. Pigerne og administrationen fra Odense Håndbold bliver serviceret på højt niveau, og hos VW Odense er de altid klar med de nyeste modeller, som pynter godt i gadebilledet. Endnu engang tak til Michael Espersen og Morten Alnor for tilliden de næste 2 sæsoner.”

På begge sider af banen glæder aftalen, idet filialdirektør Michael Espersen ser det som et “samarbejde” og ikke et sponsorat, hvilket er med til at give ham den helt rigtige eksponeringsplatform:

“Vi har valgt at fortsætte samarbejdet, fordi det for os er et “samarbejde” i ordets bedste betydning og ikke et sponsorart. Det er en profilering af os som virksomhed, hvor vi gør gavn af de produkter vi har, så pigerne- og Odense Håndbold kører Volkswagen. En bandereklame er egentligt ikke det vi ønsker. Vi vil gerne ses ude i lokalsamfundet og være nærværende der, i samarbejde med Odense Håndbold på femte år.” 

Vi er glade for Volkswagens opbakning, som er ét af mange gode samarbejder i Odense Håndbold.

//Odense Håndbold

Odense Håndbold

Del: