22. august 2024

Odense Håndbold henter talentfuld højre back i København med øjeblikkelig virkning.

Den 22-årige højre back med fynske rødder, Clara Skyum Thomsen skifter med øjeblikkelig virkning til Odense Håndbold på en 3-årig aftale.

Sportsdirektør, i Odense Håndbold, Trine Nielsen udtaler følgende:

“Vi har først og fremmest hentet Clara fordi vi tror på, at hun vil være med til at tegne fremtiden for dansk damehåndbold på højre back-positionen. Jeg har holdt øje med Clara de sidste par sæsoner og syntes hun har været inde i en rivende udvikling i København Håndbold. Så da vi pludselig stod i en situation, hvor Louise Burgaard var eneste venstrehåndede højre back i vores trup og hun tilmed kom hjem fra OL med en skade, der kræver lidt tid, så er vi meget glade for, at det lykkedes at hente Clara med så kort varsel. Både fordi København Håndbold har været villige til at slippe hende, men også fordi Clara selv, rigtig gerne ville Odense Håndbold.

Jeg tror Clara kommer til at passe rigtig godt ind, og jeg glæder mig over at vi i en verden hvor vi er konkurrenter på banen, kan arbejde sammen udenfor banen og derved løse denne overgang så hurtigt at Clara allerede i dag har første træning sammen med vores hold. Så stor tak til, specielt, København Håndbold og andre alle parter i processen og så glæder vi os bare til at se Clara i den Orange trøje.”

Clara Skyum Thomsen er glad for at det lykkedes, at skrive under med Odense Håndbold med så kort varsel, og hun ser meget frem til at trække den orange trøje over hovedet.

“Jeg glæder mig utroligt meget til at trække Odense-trøjen over hovedet. Jeg er glad og taknemmelig over, at få denne mulighed, og jeg vil gøre alt for at bidrage så godt som muligt til holdet. Det har altid været en kæmpe drøm at spille i toppen af dansk håndbold samt EHF Champions League, så der skal lyde en stor tak til alle parter, for at indfri mit ønske. Nu glæder jeg mig bare til at møde pigerne og alle andre i- og omkring om klubben.”

Clara Skyum Thomsen har i de seneste to sæsoner tørnet ud for København Håndbold med 149 mål og 71 assist til følge. Clara får trøje nr. 28 og har første træning med resten af holdet i dag.

Yderligere information kan indhentes hos:
Sportsdirektør i Odense Håndbold, Trine Nielsen, tlf. 2927 4494

Del: