03. januar 2024

Odense Håndbold har fået ny medspiller…

I forbindelse med starten på 2024 udvidede vi administrationen i Odense Håndbold, da Martin Ottosen tiltrådte som sponsorkonsulent.

Martin har i efteråret været praktikant i Odense Håndbold, hvor han har varetaget opgaver omhandlende det kommercielle område herunder: sponsoraktiviteter, netværksarrangementer, VIP, udformning af skriftlige/grafiske elementer etc.

Administrerende direktør, i Odense Håndbold, Lasse Honoré fortæller om ansættelsen:

“Martin har gjort det rigtig godt under sin praktikperiode. Vi står et godt sted kommercielt, hvor vi oplever stor opbakning fra det fynske opland, hvor Martin vil tage sig af de små- og mellemstore kunder. Så, ligesom når vi ser et talent på håndboldbanen, så rykker vi også på det, når vi ser et udenfor banen.” 

Martin Ottosen fortæller selv om ansættelsen:

“Under min praktikperiode beskæftigede jeg mig primært med det kommercielle, hvor de daglige opgaver var fokuseret på sponsorerne. Samtidig fandt vi i fællesskab ud af, at jeg faktisk godt kunne sælge, hvorfor jeg nu er blevet ansat som sponsorkonsulent. Det betyder i praksis, at jeg som en start sidder med de mindre sponsorer herunder bl.a. vores klubsponsorater som tidligere har været varetaget af et eksternt firma. 

Derudover er jeg bare blevet vildt bidt af håndbolden, selvom jeg i forvejen er en boldnørd, så er det en helt anden ting at arbejde med det på daglig basis og være en del af maskinrummet. Så jeg glæder mig til at komme i hallen igen, og ikke mindst gensynet med alle de fantastiske sponsorer.” 

Du kan allerede møde Martin (igen) og stikke ham en høj femmer d. 13. januar, når vi møder Györ i Sydbank Arena. Kan du ikke vente så længe kan Martin fanges på mail: mo@odensehaandbold.dk eller på telefon: 30 13 61 52.

//Odense Håndbold

 

Del: