09. januar 2023

Norsk mestertræner slutter sig til Odense Håndbold til sommer…

Ole Gustav Gjekstad bliver cheftræner fra sæsonen 23/24, hvor han har skrevet under på en 3-årig kontrakt.

Så blev spændingen udløst, og vi kan endelig sætte navn på vores kommende cheftræner. Det bliver den 55-årige normand Ole Gustav Gjekstad, der kommer til klubben fra Viper Kristiansand op til sæsonen 23/24. Ole har vundet Champions League tre gange, og blev i 2021 hædret med prisen som sæsonens træner i Champions League.

Ole udtaler selv om skiftet:

“Odense Håndbold er en topklub, som har udviklet sig meget de seneste år. Det er en meget spændende spillertrup, som både på kort- og langt sigt har niveauet. Det er to parametre der har været rigtigt vigtige. Nu skal vi møde Odense Håndbold om lidt, og så må vi se hvordan det går haha.”

Sportschef Trine Nielsen udtaler:

“Nu skal man jo passe på med hvad man siger, men for mig var det kærlighed ved første blik. Jeg syntes Ole er vanvittig dygtigt. En ting er alle meritterne, han har vundet det 3 gange, og fået sølv et par gange. Men for mig er det håndboldfagligheden der er vigtigst. Jeg tror på at Ole kan flytte os, og jeg tror på at når han gør noget eller siger noget, så ved Ole hvad han laver. Ole er bestemt en af verdens mest attraktive håndboldtrænere”

Vi glæder os meget til at byde Ole velkommen, og ønsker ham al held og lykke i Vipers Kristiansand.

//Odense Håndbold

Del: