25. oktober 2022

Norsk landsholdsfløj skifter til Odense Håndbold

Den norske landsholdsfløj Malin Aune slutter sig til Odense Håndbold til den kommende sæson.

Den norske højre fløj Malin Aune har indgået en toårig aftale og skifter til Odense Håndbold til den kommende sæson. Malin Aune skifter fra den rumænske storklub CSM Bucuresti.

Om skiftet til Odense Håndbold fortæller Malin Aune:

”Jeg er rigtig glad for at skulle fortsætte min karriere i Odense Håndbold. Odense har et godt internationalt niveau og er et hold med store ambitioner. Det er en klub med stor professionalitet og stor vilje til at nå sine målsætninger. Jeg glæder mig til at lære alle i klubben at kende, og jeg tror på, at min tid i Odense bliver rigtig god.”

Sportsdirektør i Odense Håndbold, Trine Nielsen, udtaler:

”Vi er virkelig glade for, at Malin valgte at kigge vores vej, da hun skulle vælge klub for fremtiden. Hun er en spiller med masser af international erfaring fra både landshold og klubhold, hvor hun har vundet masser af guld, og jeg er samtidig sikker på, at hun også udenfor banen qua sin personlighed vil bidrage med en masse til truppen. Det er derfor en højre fløj, der vil tilføre vores trup både erfaring og vindermentalitet fra øverste hylde.”

Malin Aune er 27 år og er en fast del af det norske landshold, som hun blandt andet har vundet EM- og VM-guld sammen med. Inden tiden i CSM Bucuresti spillede Malin Aune for Vipers Kristiansand, som hun har vundet det norske mesterskab og Champions League sammen med.

Del: