23. februar 2023

Noémi Hafra stopper i Odense Håndbold pr. dags dato…

Den ungarske venstre back Noémi Hafra stopper i Odense Håndbold pr. dags dato for at genoptræne i Ungarn.

Efter gensidig aftale stopper Noémi Hafra pr. dags dato i Odense Håndbold for at genoptræne i Ungarn, efter sin alvorlige knæskade.

Noémi har haft et stort ønske om at komme tilbage til Ungarn for at genoptræne, hvor hun samtidig kommer tættere på familien. Det ønske har klubben valgt at opfylde for, at Noémi kan få de optimale rammer som menneske, og dermed komme hurtigt tilbage på håndboldbanen. Noémi kom til Odense Håndbold i sommers, og selvom det ikke blev til mange minutter grundet en alvorlig knæskade, så har hun været et herligt bekendtskab at have i klubben.

Sportsdirektør Trine Nielsen uddyber:

”Når først en alvorlig skade rammer, så er det endnu vigtigere at tage hensyn til mennesket bag, og ikke udelukkende tænke på hende som en håndboldspiller. Vi ville rigtig gerne have beholdt Noni i klubben resten af sæsonen, da hun er en fantastisk pige at have i truppen, men forstår i den grad også hendes behov for at være tættere på familien i en svær periode. Vi håber, at vi med denne beslutning, kan hjælpe Noni med at komme stærkere tilbage på håndboldbanen.

Vi nåede desværre ikke at se hende så meget i aktion i den orange trøje, men der er ingen tvivl om hendes enorme talent og derfor håber vi også at vores veje krydses igen i fremtiden.”

Noémi Hafra er ærgerlig over at det ikke blev til flere kampe i den orange-trøje, men glæder sig alligevel over sin tid i klubben, hvor hun allerede føler sig som en del af den orange-familie:

 Jeg er meget rolig omkring min beslutning. Jeg har lært så meget af byen, klubben og landet, som jeg vil tage med mig i rygsækken. Beslutningen er rigtig, og selvom sæsonen har været kort, så er jeg glad for min tid her. ”

”Beslutningen er den bedste for mig og mit knæ. Det betyder at jeg kan komme ned til min familie og genoptræne på fuldtid. Jeg håber det kan gøre mig stærkere, så jeg kan fortsætte min karriere og komme tilbage på niveau. ”

” Jeg har elsket alt her! Fansene er fantastiske, positive og mest stor opbakning. Jeg har virkeligt nydt holdet, hvor jeg har fået gode venner, så det er svært at sige farvel til det hele. Men jeg vil gerne sige til fansene og holdet ”VI SES”, og jeg glæder mig allerede til at komme tilbage, tusind tak for alting. ”

Alle i- og omkring Odense Håndbold ønsker Noémi Hafra alt det bedste i fremtiden, og vi glæder os til at se hende på banen igen. Noémi kommer igen og besøger os, så der vil blive mulighed for at hilse på- og sige farvel til Noémi i Sydbank Arena senere på sæsonen.

//Odense Håndbold

Del: