13. september 2023

Nedtatkt: Vi sled os til sejren mod Skanderborg…

Det var ikke alt som var lige kønt, i dagens kamp, men når man vinder 37-30 og står med 6 point efter tre kampe, så har sæsonstarten været godkendt og vi kan hvile lidt i det.

Bang, Bang og så var vi foran med 2-0. Der var tydeligt styrkeforskel forstået på den måde, at vi simpelthen havde mere power fysisk end Skanderborg Håndbold, men et par brændte chancer skal man ikke “give” Skanderborg for så bider de sig fast. Det var hvad de gjorde og efter 10 minutter stod det 4-4, i en lige affære. De næste seks minutter fortsatte de sløve tendenser. For mange brændte chancer og lidt for let spil defensivt. Vi fik ikke rigtig løbet med Skanderborg, som ellers har været vores store force de første par kampe. Derfor var det fortsat helt lige 8-8 efter 17 minutter. Mod halvlegens slutning bider vi fra os, men vi kommer ikke afgørende fri. Vi slider i det, i begge ender og selvom Althea får fat i lidt i målet, så er pausestillingen 15-13, i en halvleg som aldrig rigtig bliver vores i andet end stregspillet.

Vi kommer flyvende ud efter pausen. Devisen så klar ud, vi skulle tilbage og løbe med dem. Det lykkedes, og det var noget Andrea Hansen nødt godt af. Hun kunne sætte sin fjerde scoring ind til 21-16 efter 38 minutter, og så begyndte det at ligne noget. Men Skanderborg Håndbold ville ikke give slip og fortsatte deres effektive, men langsomme spillestil, hvor det var tydeligt at de ikke var interesseret i at forøge tempoet. Herefter tog vi fat. Freja Hammer kom ind i målet og fik fat, samtidig med det blev bredden igen afgørende, hvor vi oftere kunne skifte friske kræfter ind. Ragnhild Valle Dahl og Mie Højlund fik sat tempo i angrebet og det gav plads til Maren Aardahl, der med sin sjette scoring kunne gøre det til 27-22 efter 45 minutter. Foruden Maren, så havde Nikita også en stærk dag på stregen, hvor hun var træfsikker og skabte god plads til sig selv og sine holdkammerater. Mod slutningen af kampen trak vi fra, og Maren Aardahl fortsatte dominansen på stregen. Vi vinder sikkert 37-30 mod et hårdt kæmpende Skanderborg-hold.

Topscorer for Odense Håndbold blev nok engang Maren Aardahl med 9 scoringer!

Vi spiller allerede lørdag igen, når vi debutere på hjemmebane, i EHF Champions League sammenhæng mod ZRK Buducnost. Vi skal gerne have de første 2 point, så hvis du ikke allerede har gjort det, så find din plads her: Billetter & Sæsonkort