08. november 2023

Nedtakt: vestjyske bøllebank…

På en regnvåd aften i det vestjyske bragte vi varmen til Green sports arena, med en rigtig stærk præstation, hvor håndboldglæden lyste ud af pigerne.

Det blev en fantomstart på kampen, hvor det overhovedet ikke kunne ses, at vi havde spillet mange kampe. Vi var virkeligt gode defensivt intet kom igennem, og i den anden ende fløj Thale og Elver igennem. Det lignede et fysisk overmatch og det kunne ses på stillingen, som var 1-7 efter 7 minutter. Vi fortsatte og det var fantastisk at se den gejst vi spillede med, godt bakket op af +40 orange fans. Thale var fuldstændigt ustyrlig og nede i målet havde Althea besluttet sig for at det skulle være en af de dage, og det betød en betydelig føring på 4-12 efter 13 minutter. Det var virkeligt en af de kampe, hvor man skulle have været i hallen. Sikke en spilleglæde, gejst, opportunisme og sikke en keeper. Althea Reinhardt lukkede helt af med 71% efter 20 minutter, godt hjulpet af et bund solidt forsvar. Offensivt tog vi os en lille scoringspause, men det ændrede ikke på at vi efter 20 minutter var foran 5-14 mod et rystet Ringkøbing-hold. Takterne fortsatte og selvom Ringkøbing kom en smule bedre med, så var der en følelse af vi havde overhånden. Helena Elver bandt det godt sammen offensivt, og det samme gjorde Maren og Nikita defensivt. I det hele taget var det en fornøjelse at overvære og vi går til pause foran 10-20 efter en suveræn 1. Halvelg.

Begge hold skulle lige i gang efter pausen og der blev egentligt bare byttet mål. Offensivt bragede Ragnhild Valle Dahl og Dione Housheer boldene i kassen. Hvis ikke de lige fandt en løsning i spillet, så steg de uimodståeligt til vejrs med god variation i deres skud og det betød 14-24 efter 38 minutter. Althea pillede et straffekast og det siger alt om hendes aften i Ringkøbing. Hun stod med 50% efter 45 minutter og havde kun tilladt 15 mål i imod. Angrebsspillet var mere hakkende og vi havde lidt svært ved at finde flow. Føringen var dog ikke i fare og med en masse entusiatiske fans i ryggen holdt vi stadig Ringkøbing stangen med 16-27 efter 47 minutter. For første gang i kampen er vi inde i en lidt rodet fase. Et par udvisninger gør kampen usammenhængende og selvom man stadig sidder med en god fornemmelse, så mangler vi lige det sidste for at ramme 1.halvlegs niveau. Det betyder dog ikke noget for stillingen som er 20-30 efter 52 minutter. Det var ikke meget der ændrede sig de sidste otte minutter og vi vinder fortjent 24-37 på en svær udebane, hvor vi virkeligt viser gejst og spilleglæde.

Topscorer for Odense Håndbold blev Andrea Aagot “straffekastekspert” Hansen med 7 kasser!

2023 næstsidste hjemmekamp er på onsdag, når vi tager imod et formstærkt SønderjyskE hold i Sydbank Arena. Du kan finde din plads her!