31. august 2023

Nedtakt Super Cup: Vi vinder sæsonens første trofæ

På en sensommer aften i Randers løb årets Super Cup af stablen, i en kamp hvor vi for første gang skulle teste formen af mod et af Danmarks bedste hold, i kampen om sæsonens første trofæ.

Vi starter kampen med højt tempo. Der var ingen tvivl om kampens betydning, og med en flot kulisse i Arena Randers, så var det næsten umuligt ikke at spille flot håndbold. Skarpheden var dog en mangelvare for begge hold. Det kunnet skyldes lidt rust, men det rigtige svar finder vi nok i begge ender, hvor både Yara ten Holte og Anna Kristensen var kommet flot i gang. Dione Housheer var startet flyvende, og hun kunne efter 10 min sætte bolden ind til stillingen 4-4. De næste 10 minutter fortsatte kampen i samme tempi. Dygtige keepere i begge ender, en flyvende Dione Housheer og en masse fysisk, som udmøntede sig i ukarakteristiske fejl. Det betød også at stillingen efter 20 minutter var 8-8, og det var egentligt meget retvisende, hvis man kigger på de første 20 minutter som helhed. Herefter faldt målene lidt hurtigere. Især den hurtige midte blev brugt flittigt og begge hold fik held med at bryde spillet. Det betød en pausestilling på 14-14 og helt lige efter de første 30 minutter.

Efter pausen starter kampen nøjagtigt som i 1.halvleg. I begge ender er der gode keepere. Vi havde fået Althea Reinhardt i målet, og hun startede med at redde de første to bolde. I den anden ende fortsatte Anne Kristensen, og dertil kan du lægge tekniske fejl og så får du en stilling på 15-15 efter 35 minutter. Vi fik held med at stresse Esbjergs offensiv, og tvang dem ud i at spille lange angreb. Althea Reinhardt fandt redningerne, og så begyndte vi at spille boldene mere ud på fløjen. Her huserede Malin Aune og Bo van Wetering, som begge efter pausen var træfsikre, hvilket betød en stilling på 19-21 efter 41 min. Efter 46 minutter kommer vi foran 19-23 ved Sidsel Mejlvang, men det er i den anden ende vi skal finde årsagen. Althea Reinhardt står med imponerende 58%, og har med flere store redninger sat Esbjerg skakmat, i denne fase af kampen.

Topscorer for Odense Håndbold blev Maren Aardahl med 9 kasser!

Helt fantastisk at starte sæsonen på denne måde, og hvor er det fedt at kunne gøre det med en masse orange-trøjer i Randers. Tak for opbakningen!