17. april 2024

Nedtakt: storslået comeback sikrer 2 point…

Vi har næsten ingen ord. For sikke en kamp, hvor der blev spillet helt forskellig håndbold i begge halvlege, med en flammende atmosfære i Sydbank Arena.

Vi fik en rigtig svær start på kampen, hvor det var stolpe ud bogstaveligtalt. Vi kom frem til fine muligheder, men stolpen tog fra og vi fik ikke scoret. I den anden ende vendte stolpen den rigtige vej, og så stod det 1-3 til Ikast efter 5 minutter. Heldigvis stod Althea Reinhardt godt i målet og hun sørgede for vi holdte os med i kampen. Vi fik spillet os bedre med, takket være Altheas redninger. Mie Højlund fik skudt os tilbage på 3–3 efter 10 minutter, men herefter fulgte nogle graverende fejl offensivt, og det fik en tydeligt frustreret, Ole Gjekstad, til at tage en time-out. En som var træfsikker, var Andrea Aagot Hansen, som med sit andet mål i kampen fik os lidt med tilbage, men hvor det stadig var Althea der sørgede for vi var med. Det ændrede dog ikke på stillingen 5-10 efter 16 minutter, i en kamp hvor vi simpelthen lavede for mange fejl. I det tyvende minut fik Elma Halilcevic længe ventet comeback og det var noget som kunne løfte stemningen lidt i et tætpakket Sydbank Arena. Det blev ikke mærkbart bedre mod halvlegens slutning. Andrea Aagot Hansen fortsatte med at putte boldene i kassen, men så stoppede “festen” os der, med 8-15 efter 26 minutter, der taler sit tydelige sprog. Vi går til pause bagud 10-17.

Efter pausen starter vi som lyn og torden. Gnisten i øjenene sitre, så alle i hallen kunne se det uanset placering. Fire hurtige mål og et par redninger tvinger Ikast i knæ og pludseligt løfter Sydbank Arena sig. Mie Højlund smadre den i kassen til 15-17 efter 35 minutter og så var vi i den grad tilbage! Taget var næsten ved at lette i Sydbank Arena og det skyldtes blandt andet, at vi spillede med et helt andet tempo og intensitet. Efter 40 minutter smed Mie Højlund den i tomt mål og så fik vi vores første føring i kampen, 20-19. Defensivt, havde vi en god agressivitet og vi mødt Ikast-spillerne med meget mere hårdhed, hvor især Thale og Maren så stærke ud i midten. Det pressede Ikast til flere fejl og med hendes syvende mål kunne Mie Højlund gøre det til 23-22 efter 47 minutter. Med sin trettende redning sørgede Althea Reinhardt for en fortsat føring, og en mulighed for at komme foran med to. Den greb vi ikke efter 50 minutter, men efter 53 minutter sled Helena Elver sig igennem og BUM, så var stillingen 25-23. Vi havde flere muligheder for at bringe os foran med +3, men Ikast ville de anderledes. Kampen gik ind i sine sidste 2 minutter, hvilket ikke gav det store, da vi vinder 28-27 i en vanvittig håndboldkamp, med et fremragende comeback, i en helt vild kulisse!

Topscorer for Odense Håndbold blev Andrea Aagot Hansen & Mie Højlund med 7 kasser – Althea Reinhardt med 18 redninger og 40%!

Den er en kamp vi sjældent glemmer, og vi glæder os over at mærke den enorme opbakning i Sydbank Arena, hvor vi hele tiden flytter grænserne for, hvor fantastisk stemning der kan være i en håndboldhal. Vi håber i alle vil komme til vores næste hjemmekampe, som du kan købe billet til her!