05. november 2023

Nedtakt: pligtsejr i Sydbank Arena…

Det blev ikke en eftermiddag til historiebøgerne, men alle fik vist sig frem og til tider fik vi spillet rigtig god håndbold. Helena Elver og Yara ten Holte leverede kampens oplevelser.

Kampen startede lidt som forventet. Vi startede i et rasende tempo og Ajax skulle lige finde deres ben i kampen. Op til dagens havde Ole Gjekstad havde foretaget nogle ændringer. Det gav blandt andet plads til Nina Dano som startede kampen stærkt. Ajax fik sat nogle fine angreb op, men havde svært ved at eksekvere og det gav os nogle kontramuligheder, som vi eksekverede og det betød 9-3 efter 11 minutter. Helena Elver fik sat en masse tempo sammen med Ragnhild og generelt var det et meget koncentreret første kvarter. Herefter fulgte en sjusket periode. Vi taber en periode med 4-2, og gav Ajax lidt for gode betingelser i begge ender. Der kommer lidt for mange tekniske fejl, og så er vi uskarpe foran kassen, selvom spillet egentligt flyder meget pænt. Alligevel får vi spillet os frem til nok chancer, der giver en føring på 15-8 efter 23 minutter, hvor stort set alle havde set banen. Men vi går fortjent foran 18-13 mod et stærkt fightende Ajax-hold.

Vi starter 2.halvleg i et rasende tempo, og bedst beskrevet med Yara ten Holte som laver sit første mål i kampe, og så var der gang i Sydbank Arena. Vi havde stort held med i begyndelsen at spille hurtigt og dermed rundt om Ajax forsvaret som arbejdede godt, men havde svært ved at dæmme op for vores fløje som gjorde ondt på Ajax. Det københavnske mandskab fightede dog, og kun en velspillende Yara ten Holte sørgede for en stilling på 23-16 efter 40 minutter. Endnu en kasse af Yara ten Holte, som foruden en redningsprocent på 35% også ville lege med offensivt. Kræfterne begyndte at slippe op hos gæsterne, som ellers fightede forbilledeligt. Larissa Nusser og Helena Elvers rappe fodskifte gjorde det svært for Københavnerne og med sit første mål i kampe gjorde Larissa Nusser det til 28-18 efter 48 minutter. Kampens helt store oplevelse var dog Helena Elver som gjorde nøjagtigt hvad der passede hende. Med fart, snilde og en rigtig god højre arm blev hun ved med at straffe Ajax-forsvaret. Resten af kampen forløb som den skulle og der var spilletid til alle. Vi vinder fortjent 37-22.

Topscorer for Odense Håndbold blev Helena Elver med 8 kasser!

Efter tre kampe på en uge, så holder vi en lille pause i Sydbank Arena. Vi har to kampe tilbage mod SønderjyskE og IK Sävehof, hvor vi gerne skal have fyldt Sydbank Arena. Skynd dig på www.oh.eventii.dk og find din plads!